مراحل برداشت سقز؛ شیره درخت بنه +تصاویر
به گزارش گروه فضای مجازی ، سقز، صمغی به رنگ سبز خیلی روشن، غلیظ و بسیار چسبنده است که استفاده دارویی فراوان داشته و برای درمان ناراحتیهای گوارشی استفاده میشود. در میان جنگلهای رشته کوههای زاگرس درختی وجود دارد که آن را پسته وحشی یا بنه می نامند که نام علمی آن Pistaciaatlantica بوده و در زبان محلی به آن بنه گفته می شود. بنه درختی مقاوم است که از اهمیت زیادی برخوردار بوده و دیر زیست است و در شرایط مناسب تا ۳۰۰ سال و یا حتی بیشتر عمر میکند. درخت بنه منبع تولید شیره سقز است که از آن بهعنوان آدامس کوهی نیز یاد میکنند. در صورت بهرهبرداری اصولی سقز منبع مناسب درآمد برای بهرهبرداران محلی است.
منبع: ایرنا
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.