دورخیر ووشوکاران ایران برای فتح دیوار چین/ تکرار قهرمانی سخت است، اما غیرممکن نیست
ووشوی ایران که در یکی دو سال گذشته گوی سبقت را از چینیها ربوده برای تکرار عنوان قهرمانی جهان کار دشواری در پیش دارد، اما ووشوکاران ایران به خصوص در بخش ساندا بارها شایستگیهای خود را ثابت کرده و این بار هم با علم به اینکه چین میزبان رقابتهای جهانی است، کسب عنوان قهرمانی غیرممکن نخواهد بود.
در بخش ساندا حسین اوجاقی یک تیم جوان، اما باتجربه را در اختیار دارد.
وزن ۶۵ کیلوگرم: عرفان آهنگریان (طلای بازیهای آسیایی جاکارتا، طلای دانشجویان جهان و طلای بازیهای کشورهای اسلامی)
وزن ۷۰ کیلوگرم: محسن محمدسیفی (۴ طلا جهان و ۳ طلای بازیهای آسیایی)
وزن ۷۵ کیلوگرم: یوسف صبری (طلای جوانان جهان و طلای قهرمان جهان ۲۰۱۷)
وزن ۸۰ کیلوگرم: علی خورشیدی (ناشناختهترین عضو تیم ملی ساندا که نخستین میدان جهانی را تجربه میکند)
وزن ۸۵ کیلوگرم: میلاد عارفیمقام (طلای جوانان جهان و طلای قهرمان جهان ۲۰۱۷)
نکته حائز اهمیت این است که محسن سیفی و علی خورشیدی به احتمال فراوان در این مسابقات با سانداکاران چینی رو به رو میشوند که نتایج این دو مبارزه میتواند تاثیر مستقیم در تعیین قهرمان ساندای جهان داشته باشد.
در ساندای بانوان هم شاگردان راضیه طهماسبی بسیار باتجربه هستند و سابقه قهرمانی جهان را در کارنامه دارند.
وزن ۶۵ کیلوگرم: الهه منصوریان (قهرمان دوره گذشته رقابتهای جهانی و دارنده ۲ نقره و یک برنز بازیهای آسیایی
وزن ۷۰ کیلوگرم: شهربانو منصوریان (دارنده ۴ مدال طلای جهان و یک نقره بازیهای آسیایی)
وزن ۷۵ کیلوگرم: مریم هاشمی (۴ مدال طلای جهان)
این سه سانداکار در دوره گذشته رقابتهای جهانی هم حضور داشته و به قهرمانی دست یافتند و تاثیر زیادی در قهرمانی ساندای ایران در دوره گذشته داشتند.
اما در تالو شرایط کمی متفاوت است. تیم دوئلین متشکل از فرشاد عربی، نوید مکوندی و امیرمحمد رضایی امید اصلی ووشوی ایران برای کسب مدال است و در تالوی انفرادی مردان شانس کسب مدال زیاد نیست.
فرشاد عربی سرمربی جوان تیم ملی تالو که نخستین حضور خود به عنوان سرمربی در رقابتهای جهانی را تجربه میکند، مسئولیت بزرگی را پذیرفته، اما بدون تردید اگر کسی بتواند تالوی مردان را به جایگاه واقعی خود برساند، فرشاد عربی است.
در تالوی بانوان زهرا کیانی پدیده تالوی ایران که در بازیهای آسیایی جاکارتا خوش درخشید، میتواند در میدان جهانی هم گرهگشا باشد و هانیه رجبی هم تالوکار مستعدی است که برای ایستادن روی سکو کار دشواری در پیش دارد.
ووشوی ایران در دوره گدشته رقابتهای قهرمانی جهان در بخش ساندا با کسب ۷ طلا و یک نقره مقتدرانه قهرمان شد و کار بزرگی انجام داد، اما اینبار موقعیت خاصی در ووشو پدید آمده و ناداوریهای صورت گرفته در مسابقات اخیر مسئولان و کادرفنی ووشوی ایران را نگران کرده است.
با تمام این اوصاف ووشوی ایران در بخش ساندا به قدری خوب بوده که توقع تکرار قهرمانی جهان از سانداکاران کشورمان منطقی به نظر میرسد و امید میرود موفقیتهای این رشته در رقابتهای جهانی چین هم ادامه داشته باشد.