صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انتخابات شورای مرکزی خانه احزاب 15 مرداد ماه برگزار می‌شود

۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸:۰۵
کد خبر: ۵۵۵۱۰
خبرگزاری میزان: یک فعال سیاسی درباره زمان برگزاری انتخابات شورای مرکزی خانه احزاب گفت: نشست بعدی خانه احزاب 15 مرداد ماه برای مشخص شدن شورای مرکزی خانه احزاب مطابق اساسنامه جدید برگزار می‌شود.

یدالله طاهرنژاد در گفت و گو با خبرنگار سیاسی میزان درباره آخرین اخبار پیرامون بازگشایی مجدد خانه احزاب و انتخابات شورای مرکزی گفت: هفته گذشته مجموع عمومی فوق‌العاده‌ای با حضور همه احزاب و جریان‌های سیاسی در وزارت کشور برگزار شد که دستور کار اصلی این مجمع اصلاح اساسنامه تشکل خانه احزاب بود.

وی ادامه داد: در این راستا اساسنامه اصلاح شده‌ای که از قبل تهیه شده بود مورد تصویب مجدد اعضای خانه احزاب قرار گرفت که در این اساسنامه جدید قرار بر این شد که شورای مرکزی از بیست و یک عضو اصلی و 9 عضو علی‌البدل تشکیل شود و مدت عضویت هریک از اعضا از 2 سال به 3 سال افزایش یابد.

این فعال سیاسی اضافه کرد: در این اساسنامه اعضای شورای مرکزی به تعداد مساوی از سه فراکسیون جریان‌های سیاسی کشور یعنی اصلاح‌طلب، اصولگرا و سایر گروه‌ها توسط اعضای این فراکسیون‌ها انتخاب و به مجمع عالی برای تایید معرفی خواهند شد،که این افراد در نهایت اعضای اصلی و علی البدل شورای مرکزی خانه احزاب را تشکیل خواهند داد.

طاهر‌نژاد در پاسخ به این سوال که تاریخ انتخاب و معرفی این افراد برای تشکیل شورای مرکزی چه زمانی خواهد بود؟ آیا تاریخی برای تشکیل این مجمع عمومی مشخص شده است یا نه گفت: در جلسه مجموع عمومی فوق‌العاده هفته گذشته که در تاریخ پنج‌شنبه 21 خرداد برگزار شد همه اعضا توافق کردند 45 روز دیگر یعنی در 15 مرداد جلسه مجمع عمومی برای مشخص شدن اعضای شورای مرکزی با این ترتیب برگزار شود.

وی درباره سازوکار تشخیص عضویت احزاب در فراکسیونهای مختلف گفت: براساس اساسنامه جدید مبنای حضور احزاب در سه فراکسیون اصلاح‌طلب، اصولگرا و سایر گروهها خوداظهاری احزاب عضو است که این روند باید تا 31 تیرماه به صورت کتبی برای دبیرخانه خانه احزاب ارسال شود.

این عضو حزب کارگزاران همچنین درباره مزایا و معایب این شکل از انتخاب شورای مرکزی خانه احزاب تصریح کرد: به نظر من این روند هم دارای جوانب مثبت و هم دارای برخی معایب است؛ از جمله اینکه شورای مرکزی از رای مجمع عمومی برخوردار نیست لذا شاید این رویه از استحکام لازم برخوردار باشد.

طاهر‌نژاد خاطرنشان کرد: از برکات روش فراکسیونی انتخاب شورای مرکزی خانه احزاب می‌توان به این موضوع اشاره کرد که این روند می‌تواند زمینه را برای تشکیل احزاب ملی فراگیر فراهم کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *