صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آیا تولید خودروی مشترک به سرانجام می‌رسد؟ / موانع پیش روی تولید مشترک

۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۷:۵۷
کد خبر: ۵۵۵۰۸۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
یک کارشناس صنعت خودرو گفت: ترکیه یک پروژه خودروی ملی دارد که بر روی این پلتفروم در حال کار کردن است و اگر قرار است روی این پروژه سرمایه گذاری مشترک شود می‌تواند پروژه خوبی باشد.

فربد زاوه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد درباره تولید خودروی مشترک بین ایران، ترکیه و روسیه، اظهار کرد: به دلیل شرایطی که وجود دارد به نظر نمی‌رسد که این موضوع به نتیجه برسد به دلیل اینکه روسیه دارای خودروسازی مستقل نیست و به شرکت رنو وابسته است و باید سیاست‌های رنو را دنبال کنیم اگر رنو می‌تواند با شرکت‌های ایرانی کار کند هم اکنون باید بتواند قطعات را عرضه کند.

این کارشناس صنعت خودرو درباره ترکیه نیز افزود: ترکیه یک پروژه خودروی ملی دارد که بر روی این پلتفروم در حال کار کردن است و اگر قرار است روی این پروژه سرمایه گذاری مشترک شود می‌تواند پروژه خوبی باشد، اما اینکه چقدر عملیاتی باشد جای سئوال دارد.

وی گفت: ترکیه صنعت قطعه‌سازی بسیار پیشرفته‌ای دارد که همه به زنجیره جهانی وصل هستند، اما به دلیل وجود تحریم‌های ظالمانه در ارتباط با شرکت‌های ایرانی دچار مشکل هستند و اگر با ایران برای تامین قطعه مشکل نداشتند شرکت‌های خودرو ساز ایران دچار مشکل نمی‌شدند.

زاوه ادامه داد: این موضوع به سرانجام نخواهد رسید همانگونه که در گذشته عنوان شده بود عملکرد پسابرجامی وزارت صمت به جایی نخواهد رسید، این موضوع هم به همان سرنوشت دچار خواهد شد.

کارشناس صنعت خودرو خاطرنشان کرد: این پروژه عملیاتی نخواهد شد همانطور که در گذشته اعلام شده بود ۴۰ درصد خودروی تولیدی صادر خواهد شد، اما عملا هیچ اتفاقی نیفتاد.

گفتنی است؛ چندی پیش رییس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی درباره تولید خودروی مشترک با ترکیه و روسیه گفته بود: برای اولین بار حدود ۲ سال قبل در انجمن قطعه‌سازان و خودروسازان ترکیه پیشنهاد همکاری توسط ترک‌ها مطرح شد.

به گفته نجفی منش، دلیل اصلی این است که سه کشور ایران، روسیه و ترکیه کنار همدیگر هستند و جمعیتی بالغ بر ۴۰۰ میلیون نفر دارند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *