توسعه استارتاپ ها نیاز ضروری کشور
با توجه به ضریب نفوذ اینترنت در کشور و توسعه استفاده مردم از فضای مجازی، استارت آپها میتوانند گامی موثر در جهت نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی باشند با این وجود مشخص نبودن شرایط بیمه، مالیات، جایگاه استارت آپها در اقتصاد کشور و نبودن چشم انداز نسبت به ادامه فعالیتهای بنگاهای اقتصادی مجازی بخشی از مشکلات فعالان این حوزه است.
ماهیت کسب و کارهای اینترنتی به دلیل نو بودن نیازمند قوانین جدید است
رضا اکبری کارشناس حوزه فناوری در گفت و گو با ، با اشاره به توسعه استارت آپها در کشور اظهار کرد:استارت آپها به دلیل بارگزاری در بستر فضای مجازی نیازمند سرمایه گذاری کمتری هستند و از سوی دیگر دامنه وسیع تری برای جذب مشتری دارند.
این کارشناس حوزه فناوری تصریح کرد: فناوری اطلاعات فرصت خوبی برای درآمد پایدار با کمترین امکانات و نیروی انسانی است و از لحاظ شاخصهای بهره وری در شرایط مطلوبی قرار دارد.
وی با اشاره به قوانین حوزه کسب و کار اینترنتی بیان کرد: ماهیت کسب و کارهای اینترنتی به دلیل نو بودن نیازمند قوانین جدید است تا به پویایی و بالندگی خود ادامه دهد.
اکبری با بیان اینکه باید طرحی را برای سالم سازی و افزایش اطمینان مراجعان استارت آپها تنظیم کرد، افزود:وضع برخی از قوانین در حوزه فضای مجازی در جهت برخورد با عدهای سودجو نباید شرایط را برای ادامه فعالیت در سخت کند.
این کارشناس بیان کرد:نظارتها و سخت گیریهای قبل انجام فعالیت مایه دلسردی و بی انگیزگی افراد علاقهمند به این حوزهها که به طور معمول جوان هستند، خواهد شد.
وی افزود: اساس شرکتهای استارت آپی در راه اندازی سریع است و باید زمینه به سمت تسهیل در فعالیتهای مجازی باشد.
این کارشناس حوزه فناوری با اشاره به تغییر رویکرد اشتغال در میان جوانان بیان کرد:تفکر خوبی برای کارآفرینی و تولید در بین مردم به ویژه نسل جوان حاکم شده و نگاهها از استخدامهای دولتی به کسبهای جدید سوق داده شده است.
به گفته وی؛ سرمایه گذاری در حوزه کسب و کارهای مجازی میتواند به کاهش ترافیک شهری و آلودگیهای زیست محیط منجر شود.
اکبری گفت: با توجه به تحریمها و مشکلات اقتصادی کشور، فراهم سازی کسب و کارهای اینترنتی میتواند زمینه افزایش اشتغالزایی را فراهم کند.