صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هند، ایران را یک کشور با ثبات و قدرتمند می داند

۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۰:۰۱
کد خبر: ۵۵۴۶۸۲
اس جیشانکار وزیر امور خارجه هند که در آمریکا حضور دارد در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کرد که هند، ایران را از دریچه شرق می بیند و از این نظر،ایران همیشه یک کشور با ثبات و قدرتمند بوده است.

به گزارش گروه بین الملل ، شبکه خبری " ان دی تی وی"  نوشت: وزیر امور خارجه هند پیش از دیدار با پمپئو همتای آمریکایی خود در واشنگتن ضمن تاکید بر تفاوت نظر هند و آمریکا در خصوص ایران گفت: به طور مکرر به ما اطمینان داده شده است که دسترسی آسان، ارزان و قابل اعتماد هند به انرژی تامین خواهد شد.

وزیر امور خارجه هند از اشاره به مذاکرات هند و آمریکا در خصوص ایران خودداری کرد.

آمریکا کشور های جهان را تهدید کرده است که در صورت خرید نفت از ایران با تحریم های این کشور مواجه خواهند شد. دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در ماه "مه" با تمدید معافیت های کشورها برای ادامه خرید نفت از ایران مخالفت کرد. هند یکی از بزرگ ترین مشتریان نفتی ایران است.

اس جیشانکار همچنین ضمن دفاع از تصمیم دهلی نو برای خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ با وجود تهدید تحریم های آمریکا گفت: هند در حال مذاکره با آمریکا برای رفع نگرانی های این کشور است اما هند همیشه اعلام کرده است که خرید تجهیزات نظامی یک تصمیم کاملا مستقل است.

وی افزود: ما علاقه ای به شنیدن دستور یک کشور مبنی بر اینکه هند چه خریدی باید از روسیه انجام دهد و چه خریدی نباید انجام دهد، نداریم. همانطور که هند به توصیه سایر کشورها در خصوص خرید نظامی از آمریکا توجه نمی کند. آزادی تصمیم گیری در اختیار هند است و به نفع سایر کشورها است تا این واقعیت را به رسمیت بشناسند.

سال گذشته هند و روسیه در یک توافق بزرگ، قرارداد خرید ۵ سامانه موشکی اس ۴۰۰ به ارزش ۵.۲ میلیارد دلار را امضا کردند.

دهلی نو با وجود مخالفت ها و اخطار های آمریکا در خصوص انجام قرارداد های بزرگ نظامی با روسیه، این توافق را امضا کرد.

سال ۲۰۱۷، ترامپ رئیس جمهوری آمریکا قانونی به نام 'مبارزه با مخالفان آمریکا از طریق تحریم' یا 'کاتسا' امضا کرد که بر اساس آن روسیه، ایران و کره شمالی شامل تحریم های واشنگتن شدند. بند 231 قانون کاتسا، کشورهایی که دارای قرادادهای مهم با بخش های دفاعی و امنیت روسی هستند، واجد شرایط تحریم از سوی آمریکا خواهند بود.

هند که دارای روابط گسترده نظامی با روسیه است و اکثر تجهیزات نظامی خود را از این کشور خریداری می کند تحت تاثیر این قانون قرار گرفته است.

آمریکا چندین بار اعلام کرده است که کشورهایی که به انجام این قراردادهای مهم با روسیه بپردازند، شامل تحریم های آمریکا خواهند شد و هند نیز از این امر مستثنی نخواهد بود.

هند نمی تواند به راحتی رابطه نظامی خود را با روسیه نادیده بگیرد. اکثر تجهیزات نظامی هند ساخت روسیه هستند و مسکو در سال های گذشته یک همکار قابل اعتماد دهلی نو در زمینه تامین تجهیزات نظامی مورد نیاز و همچنین انتقال تکنولوژی به هند بوده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *