صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

یادگاری نویسی، داغ بی‌فرهنگی بر میراث فرهنگی

۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵:۱۱
کد خبر: ۵۵۴۵۵۵
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت:نه تنها مسئولان بلکه همه نهاد‌های عمومی شهر باید نسبت به موضوع دیوار نویسی حساسیت و مسئولیت نشان دهند.

به گزارش گروه فضای مجازی ،‌الهیاری مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: دیوارنویسی و شعار نویسی توسط برخی افراد در محوطه‌های تاریخی از جمله سی و سه پل، پل خواجو، معضلی است که اکنون میراث فرهنگی اقداماتی برای برطرف کردن این عمل ناپسند انجام داده وآن را از اهداف مهم خود قرار داده است.

او افزود: جلوگیری از رفتار ناپسند این افراد در فضای تاریخی کار سختی نیست که برای شروع باید تمامی نقاشی‌ها و آثار ایجاد شده به طور کامل حذف و پاک شود که در چند نوبت انجام می‌شود و در این زمینه بودجه‌ای متمرکزی برای پاک سازی این آثار تاریخی در نظر گرفته نشده است.

الهیاری گفت: مسئولان باید نسبت به مراقبت این آثار در برابر این قبیل رفتار‌ها در ساعاتی که بیشتر احتمال وقوع این رفتار‌ها می‌رود در پیش بگیرند، اما نه تنها مسئولان این مراکز و محوطه تاریخی بلکه همه نهاد‌های عمومی شهر نیز باید نسبت به این موضوع حساسیت و مسئولیت نشان دهند.

او گفت: با توجه به اینکه گردشگری و میراث با ارزش‌ترین منبع اقتصادی است که در مقابله و مبارزه با دیوار نویسی استفاده از تجربیات و در زمینه همکاری شهرداری و گردشگری می‌توانیم شاهد موفقیت شهرمان در مقابله با این رفتار‌های ناپسند باشیم واین مشکل را حل کنیم.

الهیاری با اشاره به اینکه یکی از افتخارات استان را پیشینه تاریخی آن می‌داند افزود: برخی افراد بدون توجه به هویت تاریخی و باستانی استان آثار تاریخی را با جملاتی که به ذهن شان می‌آید به راحتی و بدون هیچ دغدغه‌ای حک می‌کنند.

بدیهی است که بهره گیری از نیرو‌های علاقه‌مند به حمایت از میراث فرهنگی در قالب تشکل‌ها و نیرو‌های شهرداری و مسئولان میراث فرهنگی و شهرداری یکی از راهکار‌های کارآمد است که فرصتی برای نهادینه سازی احترام به میراث و درک ارزش معنوی و مادی آن در نسل جوان است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *