صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیگیری‌ها از قطع انگشت نوزاد در بیمارستان شهریار به کجا رسید؟/ قصور پرستار به مجلس رسید

۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۷:۵۶
کد خبر: ۵۵۴۴۷۰
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از بررسی چرایی حادثه رخ داده در یکی از بیمارستان‌های خصوصی کشور و قطع انگشت نوزاد تازه متولد شده در نشست مشترک با سازمان نظام پزشکی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، چند روزی است که فیلمی از «قطع انگشت کوچک دست نوزاد در بیمارستان شهریار» در شبکه اجتماعی دست به دست می‌شود.

پرستار بی‌احتیاط انگشت نوزاد را قطع کرد

پدر این نوزاد، در توضیحاتی در مورد این حادثه مدعی شد: «انگشت فرزندش در بیمارستان فوق‌تخصصی نور شهریار به خاطر بروز خطا در مراقبت‌های پرستاری بعد از زایمان قطع شده است.» پدر نوزاد می‌گوید: «روز چهارم مهرماه فرزندم از اتاق زایمان به بخش منتقل شد و روز پنجم مهر ماه انگشت کوچک دخترم توسط یکی از پرستاران و به دلیل سهل انگاری در اتاق «ان. آی. سی. یو» قطع شده است. ما ۲ الی ۳‌ساعت پس از قطع انگشت فرزندم متوجه این حادثه شدیم، اما متأسفانه بیمارستان جراحی نداشت، که بتواند مشکل را حل کند، این اتفاق ساعت یک بعد از ظهر افتاد، اما جراح ساعت ۵‌بعد از ظهر آمد و به بنده اعلام کرد، احتمال درست شدن انگشت فرزندم ۵۰ درصد است. به گفته جراح باید ۷ روز صبر کنیم و پس از ۷‌روز اگر انگشت خشک شد و افتاد که مشخص می‌شود، عمل موفقیت آمیز نبوده است و اگر نیفتد عمل موفقیت آمیز بوده است.»

وزارت بهداشت: اولیا کودک به نظام پزشکی بروند و شکایت کنند

بعد از انتشار این فیلم در شبکه‌های اجتماعی، کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت به خبرنگار گروه جامعه گفت: اگر اولیا کودک شکایتی مبنی بر قصور پزشکی داشته باشند با مراجعه به نظام پزشکی یا دادگستری با نظر کارشناسی قاضی رای صادر خواهد کرد.

نظام پزشکی می‌تواند به فرد متخلف، ممنوعیت کار بدهد

جهانپور با تاکید بر اینکه در چارچوب مقرارت وزارت بهداشت نیز به موضوع قطع انگشت نوزاد تازه متولد شده ورود خواهد کرد، افزود: نظام پزشکی می‌تواند به فرد متخلف در حوزه‌های مختلف، حکم از توبیخ شفاهی تا ممنوعیت کار بدهد.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، با بیان اینکه اگر تخلف پرسنل وزارت بهداشت مسجل شود وزارتخانه برخورد‌های انضباطی با فرد خواهد داشت، تصریح کرد: اگر تخلف نتیجه فرآیند بیمارستانی باشد در حوزه دانشگاه‌های علوم پزشکی برخورد‌های مقتضی انجام خواهد شد هر چند که برخورد‌های مالی یا انتظامی در حوزه کاری وزارتخانه نیست.

مجلس: وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی باید پیگیر موضوع باشند

اما امروز و بعد از ۴ روز این حادثه، علی نوبخت حقیقی، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه با اشاره به حادثه رخ داده، گفت: در این خصوص وزارت بهداشت باید ورود کرده و سازمان نظام پزشکی باید پیگیر موضوع باشند.

وی با تاکید بر اینکه سازمان نظام پزشکی به عنوان محکمه انتظامی در حوزه‌های پزشکی است، افزود: به تخلفاتی از این دست در نظام پزشکی با حضور قضات خبره رسیدگی می‌شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه با توجه به اهمیت موضوع کمیسیون بهداشت مجلس نشستی با مسئولان سازمان نظام پزشکی برگزار خواهد کرد، تصریح کرد: به طور حتم پیگیر چرایی وقوع این حادثه خواهیم بود.

ورود مجلس به موضوع انگشت قطع شده نوزاد تا ساعاتی دیگر

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی یادآور شد: امروز سه شنبه کمیسیون بهداشت مجلس در سازمان نظام پزشکی با محوریت رسیدگی به موضوع سهل انگاری‌های صورت گرفته در حوزه درمان برگزار خواهد شد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *