بیشترین شهدای ناجا در راه مبارزه با موادمخدر و سوداگران مرگ میباشد
سردار اشتری با بیان اینکه در مقابل، تک تک افراد جامعه نیز باید تمام توان خود را در حفظ و پایداری امنیت به کار گیرند و به عنوان جزئی تأثیر گذار در بقاء و ارتقاء امنیت سهیم باشند، تأکید کرد: این تأثیرگذاری و مشارکت در تحقق شعار "همه برای امنیت" با حضور فعال و دلسوزانه عزیزان تلاشگر حوزه تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی در این نمایشگاه خصوصا تولید کنندگان داخلی به خوبی ملموس و قابل درک است.
عالیترین مقام انتظامی کشور ادامه داد: آنچه مطلوب است امنیتی فراگیر و همه نگر میباشد و از سوی دیگر، امنیتی پایدار است که همه در حفظ و تداوم آن سهیم باشند.
فرمانده ناجا افزود: نیروی انتظامی در راستای گسترش فناوری و موضوعات پیشرفته و سطوح مختلف هوشمندسازی در جامعه مانند مدیریت هوشمند، شهرهوشمند، شهروندهوشمند، زیرساختهای هوشمند، حمل و نقل هوشمند و ... گامهای بسیار خوب و چشمگیری در جهت ایجاد پلیس هوشمند برداشته که بعضی از نتایج آن مانند توانمندسازی، افزایش اثربخشی و کارآیی، مدیریت هزینه ها، ارتقای امنیت اجتماعی و بالابردن اعتماد عمومی جامعه نسبت به پلیس را در برداشته است.
سردار اشتری تصریح کرد: در حال حاضر برنامه راهبردی نسل اول پلیس الکترونیک مطابق با اصولی همچون سرعت، صحت، دقت و کارآمدی اجرا شده و چارچوب کلان گذر به نسل دوم یعنی پلیس هوشمند نیز در حال اجرا است.
وی گفت: پیشرفت در حوزه فناوری باعث شده تا اهداف پلیس از پاسخگویی به تماسهای مردمی و پیگیری جرایم، فراتر رفته و به سمت پیش بینی و پیشگیری جرایم و کاهش نرخ جرایم پیش برود؛ از این رو به کارگیری راهبردهای اشاره شده میتواند تأثیر بسزایی در رسیدن نیروی انتظامی به اهداف خود داشته باشد.
سردار اشتری با بیان اینکه انتخاب مفهوم پلیس هوشمند از سر اتفاق و باری به هر جهت نبوده است، گفت: این مفهوم از یک خاستگاه "معرفتی" و ضرورت" کاربستی" حکایت دارد.
عالیترین مقام انتظامی کشور تصریح کرد: خاستگاه معرفتی پلیس هوشمند؛ الگویی است که پلیس در چارچوب رهنمودهای راهبردی رهبر فرزانه انقلاب در قالب مفاهیمی همچون مجاهد مسئول و یار مهربان، پلیس مقتدر و خدمت رسان و نظایر آن و همچنین براساس تحولات روزافزون مفهوم سازی و عرضه شده است.
فرمانده ناجا به حضور ۵۰ شرکت دانش بنیان در نمایشگاه ایپاس ۲۰۱۹ اشاره و بیان کرد: رویکرد ویژهای برای حمایت از آنها انجام شده، همچنین ۲۱ کشور خارجی در این نمایشگاه نمایندگانی دارند که این امر نشان از قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران علی رغم تحریمهای ظالمانه دارد.
وی بیان داشت: پلیس جمهوری اسلامی ایران بر آن است که با توجه به حیطه وظایف و مأموریتهای خطیر و محوله، حفظ امنیت و آرامش جامعه را سرلوحه امور و دستور کار جاری داشته باشد، ضرورت ارتقای سطح توانمندیهای ذاتی برای دستیابی به اهداف مقرر مانند تأمین حقوق حقه مردم و حفاظت از دستاوردهای انقلاب مدنظر پلیس است.
سردار اشتری خاطرنشان کرد: بحران آفرینیها و جریانهای انحرافی و اغواگرانه دشمن و دسیسههای عوامل تبهکار و باندهای فساد از طریق تجهیز نیرو به ابزار و لوازم با فناوری روزآمد نوین شناسایی و پیشگیری میشود.
فرمانده ناجا، آموزش، پژوهش و جامعه محوری را از رویکردهای مهم این نیرو عنوان و تصریح کرد: برآیند ایفای هر چه بهتر مأموریتهای محوله کاهش جرایم در جامعه میباشد که به این مقوله توجه جدی داشته ایم.
عالیترین مقام انتظامی کشور با بیان اینکه اصولا تحریمها هیچ گاه نتوانست و نمیتواند پلیس را از نیل به آرمانها و وظایف خود دور نماید؛ گفت: معتقدیم تحریمها موجب سرعت دهی پیشرفت براساس مقیاسهای بومی است که مصداق بارز آن ایجاد این نمایشگاه در سال "رونق تولید" به منظور حمایت از تولید ملی، زمینه سازی اشتغال و رشد و توسعه اقتصادی با تکیه بر توان داخلی است.
سردار اشتری با اشاره به افتتاح هجدهمین نمایشگاه تجهیزات پلیسی امنیتی و ایمنی، گفت: امیدواریم بتوانیم هرسال نسبت به سال قبل رشد و شکوفایی بیشتری را در این حوزه شاهد باشیم.
وی افزود: با توجه به تجهیزات جدیدی که توسط مخترعان ایرانی در نمایشگاه عرضه شده، رشد خوبی را نسبت به سال گذشته شاهد هستیم.
فرمانده ناجا امنیت جوامع بشری را جزء نیازهای اولیه مردم دانست و تامین آن را از وظایف ذاتی دولت و حکومتها برشمرد.
این مقام عالی انتظامی ادامه داد: پلیس با به کارگیری تجهیزات روز و فناوریهای جدید که از سوی افراد مبتکر و خلاق عرضه شده توانسته امنیت مثال زدنی و با ثباتی را در کشور ایجاد کند.
فرمانده ناجا با بیان اینکه قدرت نرم افزاری و سخت افزاری باید به صورت همزمان در اختیار امنیت بشری باشد، تصریح کرد: پلیس ایران این راه را طی کرده و هوشمند سازی نیروی انتظامی جزء برنامههای ما است و اقدامات خوبی را در این رابطه آغاز کرده ایم.
وی افزود: پلیس الکترونیک به خوبی جا افتاده و زیرساختهایی که لازم است باید ظرف سه سال آینده ایجاد شود.
سردار اشتری به رونمایی برخی از دستاوردهای نیروی انتظامی در هفته ناجا اشاره کرد و گفت: در این هفته قصد داریم خدمات بیشتر و بهتری را به مردم ارائه دهیم که برگزاری این نمایشگاه یکی از این اقدامات است.
عالیترین مقام انتظامی کشور ادامه داد: با تجهیزات کاملتر و آموزشهایی که به کارکنان خود خواهیم داد، به یک پلیس حرفهای با معیارهایی که داریم، خواهیم رسید، براساس فرمایشات و تدابیر فرمانده معظم کل قوا "پلیس هوشمند، اقتدار توام با رافت، مهربانی و عدالت" را در چشمانداز خود داریم.
وی به نام گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به سال "رونق تولید"، اشاره و بیان کرد: نیروی انتظامی در این رابطه گامهای مثبتی برداشته است.
فرمانده ناجا گفت: در ۴۰ سالی که ایران کاملا تحت فشار قرار گرفته بود، دشمنان نظام تحریمهای ناروا و ناعادلانه را بر مردم تحمیل کردند که نتایج این فشارها را شاهد هستیم؛ جمهوری اسلامی ایران در حوزه تجهیزات دفاعی در منطقه، جزء کشورهای برتر و در جهان جزء کشورهای پیشرفته است.
سردار اشتری گفت: در ۴۰ سال دوم انقلاب، ناجا با برنامه ریزی دقیق و هوشمندانهای که خواهد داشت، در دهه پنجم انقلاب شاهد رشد و شکوفایی بیشتری در این حوزه خواهیم بود.
وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران در تمام معاهدات و تعهداتی که به امضا رسید، پایبند به توافقات بوده، اما سایر کشورها این گونه نبودند.
فرمانده ناجا به افزایش اعتماد مردم به پلیس نسبت به سالهای قبل اشاره کرد و گفت: ارتقاء امنیت و آرامش جامعه، یکی از وظایف و ماموریتهای اصلی ما به شمار میآید و شهدایی که در این حوزه تقدیم نظام کرده ایم، بر این امر تاکید دارد.
سردار اشتری تصریح کرد: نیروی انتظامی در دفاع مقدس بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ شهید، ۱۳ هزار جانباز، ۲ هزار آزاده و بعد از انقلاب بیش از ۸ هزار شهید تقدیم نظام و انقلاب کردیم.
فرمانده ناجا به برخورد قاطعانه پلیس با هنجارشکنان و مخلان نظم و امنیت اشاره و بیان کرد: بیشترین شهدای ناجا در راه مبارزه با موادمخدر و سوداگران مرگ میباشد که این رشادت غرور آفرین پلیس ایران باعث افتخار مردم و حتی کشورهای دور دست بوده که با ترانزیت موادمخدر مقابله میکند.