توصیههای بهداشتی به زائران اربعین حسینی
معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تأکید کرد: بازرسان بهداشت محیط کنترل دقیق و ویژهای بر روی موکبهای بین دو شهر نجف و کربلا دارند و به همین دلیل به مردم توصیه میکنیم که تا حد امکان از غذاهای موکبهای ایرانی استفاده کنند، زیرا آنها مسائل بهداشتی را با همکاری و نظارت بازرسان بهداشت محیط به طور کامل رعایت میکنند.
فرهادی گفت: افرادی که در مراسم پیادهروی اربعین شرکت میکنند بهتر است با خود غذاهای فاسد شدنی را حمل نکنند و برای تقویت بنیه جسمانی خود از مواد غذایی خشکی مانند خشکبار و غذاهای کنسرو شده استفاده کنند تا دچار مسمویت غذایی در طول مسیر پیادهروی اربعین نشوند.
او گفت: تا حد امکان برای مصرف نوشیدنیهای گرم مانند چای از لیوانهای گیاهی یا فلزی استفاده کنند، زیرا لیوانهای پلاستیکی کدر و حتی شفاف مناسب مایعات داغ نیستند.