صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کلاهبردار ۳ میلیاردی با شگرد قدیمی خود روانه زندان شد

۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۷:۴۶
کد خبر: ۵۵۳۹۶۰
سرهنگ کارآگاه قاسم دستخال رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری خانمی خبر داد که به بهانه پرداخت وام قرض الحسنه و جلب اعتماد همکاران اقدام به کلاهبرداری بیش از ۳۰۰ میلیون تومانی کرده بود.

سرهنگ کارآگاه قاسم دستخال رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه در تشریح این خبر بیان داشت: روز بیست و ششم تیرماه سال جاری خانمی با مراجعه به کلانتری ۱۰۱ تجریش اعلام داشت زنی بنام مهناز با راه اندازی صندوق اعطای وام محلی با وعده پرداخت وام قرض الحسنه پس از ۵ ماه سپرده گذاری اقدام به دریافت مبالغ هنگفتی از همکاران خود کرده و برای جلب اعتماد مالباختگان چند فقره وام نیز به تعدادی از آنان واگذار کرده است و پس از مدتی با جمع آوری سپرده‌های مالباختگان به محل کار مراجعه نداشته و متواری گردیده است.

با ثبت شکایت اولیه پرونده برای رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و در گام نخست تحقیقات کارآگاهان به بررسی سوابق متهم پرداختند که مشخص شد وی در سال‌های گذشته نیز به این شیوه اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کرده است.

در ادامه با دستور بازپرس شعبه یکم دادسرای ناحیه یک تهران همسر این زن به منظور شناسایی محل اختفای وی به پایگاه یکم پلیس آگاهی احضار و مورد بازجویی قرار گرفت که در اظهاراتی ضد و نقیض برای گمراه کردن پلیس ادعا کرد از همسرش طلاق گرفته و اطلاعی از سرنوشت او ندارد.

سرهنگ دستخال در ادامه افزود: کارآگاهان این پایگاه با انجام اقدامات پلیسی متوجه شدند مهناز در اطراف شهر تهران تردد دارد. با استفاده از شگرد‌های پلیسی نهایتا پس از چند روز مهناز در نیاوران شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.

مهناز پس از دستگیری با ابراز پشیمانی از عملکرد خود اظهار داشت به مدت ۴ سال در یک تولیدی مشغول بکار بوده و با همکارانم صندوق قرض الحسنه‌ای را برپا کردیم که اکثرا برای خود و خویشاوندانشان سپرده گزاری کرده و پس از پنج ماه به صورت نوبتی و دوبرابر سپرده خود وام دریافت می‌کردند.

با توجه به اینکه تعدادی از سپرده گذاران پس از دریافت وام نسبت به پرداخت اقساط وام خود اقدام نمی‌کردند دچار خلا مالی شده و به ناچار برای فرار از طلبکاران با برداشت باقی مانده سپرده‌ها متواری و در حومه شهر تهران پنهان شدم و برای پیشگیری از دستگیری همسرم با هم تبانی کردیم که وی مدعی شود از یکدیگر جدا شده ایم.

رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی در پایان گفت: مهناز با تعیین قرار قانونی از سوی بازپرس شعبه یکم دادسرای ناحیه یک تهران روانه زندان شد.

سرهنگ دستخال به شهروندان توصیه کرد به منظور پیشگیری از ضرر‌های مالی احتمالی از عضویت در صندوق‌های قرض الحسنه فاقد پشتوانه و اعتبار خودداری کرده و همواره به خاطر داشته باشند افراد کلاهبردار با وعده‌های وسوسه انگیز اقدام به اغفال قربانیان می‌کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *