نمکدان باید حاوی علائم هشدار سلامت باشد
بر اساس این آمار، رژیم غذایی ناسالم مهمترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان و نمک مقصر اصلی این داستان است و در سال ۲۰۱۷ میلادی جان بیش از سه میلیون نفر را گرفته است.
سازمان جهانی بهداشت هدفی را برای کاهش مصرف نمک به میزان ۳۰ درصد تا سال ۲۰۲۵ میلادی تعیین کرده است. غذاهای فرآوریشده و آماده منبع اصلی نمک هستند و از طرفی باید در مورد مصرف نمک هشدار و آگاهی عمومی را افزایش داد. بسیاری از کشورها اقداماتی را در جهت افزایش آگاهی عمومی در مورد مضرات نمک آغاز کردهاند که هشدار در فهرست غذایی رستوارنها از جمله این موارد است.
این مطالعه نشان میدهد استفاده از علائم هشدار، مانند آنچه در بستهبندی دخانیات استفاده میشود، مانند تلنگری برای افراد در مورد استفاده از این ماده مضر است.
نتایج این مطالعه در نشریه Clinical Hypertension منتشر شده است.