جدول فروش هفتگی سینمای ایران منتشر شد/گلایه کارگردان جوان از بیاعتنایی به نسل تازه تئاتر
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، چهارمین روز از مهر ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به انتشار جدول فروش هفتگی سینمای ایران اشاره کرد.
مطالعه کتب دفاع مقدس مختص قشر خاصی نیست/دفاع مقدس یک موفقیت ملی و متعلق به همه افراد است
حسین گلدوست نویسنده کتاب «ایستادهام» در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، پیرامون امکان الگوبرداری نسل جوان از کتابهای دفاع مقدسی گفت: جمعآوری منابعی که بتواند مخاطب و نسل جوان را با خود همراه کرده و آنان را به عمق وقایع و حقایق هشت سال دفاع مقدس ببرد جذاب است، خواندن اینگونه کتابهای علاوه بر جذابیت، الگوبرداری در نسل آینده را در بر خواهد داشت.
وی در همین راستا ادامه داد: نسل جوان امروز هرگز شاهد حضور هواپیماهای دشمن در آسمان کشور نبوده و شرایط سخت روزهای چنگ را نچشیده و همدلی فضای حاکم بر جامعه آن روز را درک نکردهاند لذا نوشتن کتاب دفاع مقدس میتواند این نوجوانان را به فضای موجود در آن برهه زمان راهنمایی کند و عمق ایثار و سلحشوری رزمندگان و جانبازان را به نسل امروز انتقال دهد.
گلدوست چاپ چند هزار جلدی برخی کتابهای حوزه دفاع مقدس را ارزشمند دانست و تاکید کرد: وقتی یک کتاب مربوط به دفاع مقدس ۶۰۰ هزار جلد چاپ میشود یعنی حدود یک میلیون نفر این کتاب را خواندهاند با توجه به کم شدن میزان فرهنگ مطالعه این میزان مخاطب ارزش قابل توجهی را دارد.
وی به بررسی برخی از نظرات و عقاید در جامعه پرداخت و بیان کرد: برخی افراد معتقدند که خواندن کتابهای دفاع مقدس صرفاً متعلق به مخاطبان خاص است، در حالی که اینطور نیست زیرا هشت سال دفاع مقدس بخشی از تاریخ واقعی کشور ماست و همه ما در آن سهیم هستیم.
گلدوست نقش رسانهها برای یادآوری ارزش دفاع مقدس را مهم خواند و افزود: یادآوری به برخی از افراد و کسانی که خودشان در عرصه جنگ بودند کاری ارزشمند است، این امر سبب میشود تا شرایط برای ادامه تولید کتابهای ارزشی بهتر شود و ثبت و ضبط وقایع و رخدادهای هشت سال دفاع مقدس با همراهی برخی مسئولان انجام شود.
برای مطالعه ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
صدرنشینی فیلم «کلوپ همسران» در هفته نخست اکران/افت فاحش فروش سینماها در شروع فصل مدارس
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، جدول فروش سینمای ایران با اعلام صدرنشینی فیلم سینمایی "کلوپ همسران" به کارگردانی مهدی صباغ زاده در نخستین هفته از اکران این فیلم سینمایی منتشر شد.
با شروع فصل مدارس و آغاز پاییز سال جاری، طیف گستردهای از آثار سینمایی طی هفته گذشته اکران شدند، اما هیچکدام از آنها نتوانستند به فروشی بالای نیم میلیارد تومان دست پیدا کنند، تا شروع پاییز ۹۸ برای سینمای ایران شروعی ناموفق لقب گیرد.
کلوپ همسران
فروش هفتگی:۵۶۵,۴۲۹,۰۰۰ تومان
فروش کلی: ۵۶۵,۴۲۹,۰۰۰ تومان
کارگردان: مهدی صباغ زاده
بازیگران: محمدرضا شریفینیا، میترا حجار، شقایق فراهانی، محمدرضا هدایتی، علی انصاریان، بیژن بنفشهخواه، سمیرا حسنپور و رضا بنفشهخواه با هنرمندی گوهر خیراندیش
خلاصه داستان: فیلم داستان سه مرد است که در اجتماع از موقعیت عالی و قدرت و اقتدار برخوردار بوده ولی در منزل از همسران خود بشدت حساب می برند تا اینکه روزی گیر کردن این سه مرد در آسانسور با یک خانم غریبه سرآغاز فرار از دست همسران خود می شود که به کمک یک گروگان گیر به جزیره کیش پناه می برند و ...
مردی بدون سایه
فروش هفتگی:۳۹۳,۶۵۸,۰۰۰ تومان
فروش کلی: ۳۹۳,۶۵۸,۰۰۰ تومان
کارگردان: علیرضا رئیسیان
بازیگران: لیلا حاتمی، امیر آقایی، فرهاد اصلانی، علی مصفا، نادر فلاح، گوهر خیراندیش و نسیم ادبی
خلاصه داستان: ماهان کوشیار درگیر ساخت فیلمی درباره قتلهای زنجیره ای است که زندگی خود را تحت تاثیر قرار می دهد.
برای مطالعه ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
مجموعه پوستر فیلم سینمایی سرزمین زامبیها منتشر شد
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نخستین مجموعه پوستر از فیلم سینمایی «سرزمین زامبیها» با نام فرعی شلیک نهایی به کارگردانی روبن فلیشر توسط کمپانی سازنده این اثر سینمایی منتشر شد.
این فیلم نسخه دوم فیلمی با همین نام است که در سال ۲۰۰۹ در سینماها اکران شد، بعد از اینکه یک دانشجوی خجالتی (جسی آیزنبرگ) متوجه میشود که تمامی مردم شهر در حال تبدیل شدن به زامبی هستند از شهر فرار کرده و تلاش میکند به نزد خانوادهاش که امیدوار است زنده باشند برگردد و در راه با تنها یک مرد (وودی هارلسون) و دو خواهر (اما استون و ابیگیل برسلین) که آنها هم مانند وی تلاش میکنند زنده بمانند برخورد میکند.
جسی آیزنبرگ، وودی هارلسون، اما استون، ابیگیل برسلین همگی نقشهای خود در قسمت اول را در اینجا نیز تکرار کردهاند.
سرزمین زامبیها فیلمی کمدی ترسناک به کارگردانی روبن فلیشر است، فلیشر همچون نسخه نخست کارگردانی نسخه دوم را نیز بر عهده دارد؛ سرزمین زامبیها ۲ در ۱۱ اکتبر سال ۲۰۱۹ توسط کلمبیا پیکچرز منتشر خواهد شد.
برای مطالعه ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.
هنرمند واقعی به جای ثروت و شهرت به دنبال خود هنر است/هیچکس از نسل جوان تئاتر حمایت نمیکند
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، این روزها تئاتر بیش از گذشته شاهد حضور چهره های سینمایی، ورزشی و موسیقی در قامت بازیگر هنرهای نمایشی است. افرادی که شاید گیشه را برای خود و تهیه کننده اثر تضمین کنند اما به همین نسبت فضا و فرصت کافی برای ظهور و بروز جوانان را از آنها می گیرند.
سالانه تعداد زیادی از جوانان در رشته های مختلف هنرهای نمایشی از قبیل ادبیات نمایشی، بازیگری، طراحی صحنه، کارگردانی و سایر شاخه ها فارغ التحصیل می شوند اما نکته مهم آنجاست که زیرساخت های تئاتر به هیچ عنوان نتوانسته در قیاس با تعداد هنرمندان جوان بستر اجرایی فراهم آورد.
به همین مناسبت خبرنگار گروه فرهنگی ، با تنی چند از هنرجویان، فارغ التحصیلان و هنرمندان جوان عرصه تئاتر به گفت و گو نشسته و جویای دغدغه ها و مشکلات آنها برای حضور در عرصه هنرهای نمایشی شده است. شاهین زوار تهیه کننده و کارگردان جوان تئاتر از جمله بازیگرانی است که سال نسبتاً پرکاری را پشت سر گذاشته است.
زوار دارای مدرک کارشناسی سینما بوده و تاکنون آثاری همچون " اینجا صدایی از ما نیست"، "یک سوال از شهروندان در یک روز"، "لحظه های آخر" و "خدا در همین نزدیکی است" را تهیه و کارگردانی کرده است. وی همچنین سالهای گذشته در بخش تولید تئاتر حضور داشته و آثاری همچون خوب بد زشت و تله موش را روی صحنه داشته است.
میزان: وضعیت کلی تئاتر را در سالهای گذشته چطور میبینید؟ آیا از نظر شما تئاتر امروز وظیفه اصلی خودش را انجام می دهد؟
در سالهای گذشته اتفاقات خوب، بد و زشت بسیاری در تئاتر و سینما رخ داده ، اتفاقات خوب یعنی روی کار آمدن جوانان با سواد آکادمیک و به روز که با کمترین امکانات و حمایت ها مورد توجه قرار گرفته اند و صد البته که تعداد این افراد در حال افزایش است.
اتفاقات بد یعنی پروژه های سینمایی و تئاتر بسیار پخته و پر قدرتی از هر لحاظ که با شکست و یا نادیده گرفته شدن از دید مخاطبان خود دور شده اند، اتفاقات زشت نیز یعنی حضور تعدادی از افراد بی سواد و پر ادعا که با ادعای روشنفکری و با استفاده از لابی ، امکانات مالی و همچنین سو استفاده از عقب نشینی افراد کارکرده و پیشکسوت هر رشته خود را وارد عرصه هنر دراماتیک کرده اند که باعث برهم خوردن نظم ، تقدس و جذابیت هنری سینما و تئاتر شده اند.
میزان: با تاسیس و ظهور تماشاخانههای خصوصی امید بها دادن به نسل جوان به شدت قوت گرفت، اما بعد از چند سال این تماشاخانهها تغییر رویه دادند. به نظر شما تماشاخانههای خصوصی امروزه برای نسل جوان تاثیر گذار هستند؟
زوار: تماشاخانه های خصوصی با توجه به سرمایه گذاری بخش خصوصی در این موقعیت و نیاز به بازگشت سرمایه و سود آوری معقول قطعا تواناییهای محدودی برای حمایت از جوانان دارند، البته باید به این نکته اشاره کنم که در این فضا نیز لابی هایی انجام می شود که واقعا حیرت آور است به طور مثال اجاره مجوز فعالیت به یک مکان که مدیریت آن تماشاخانه سابقه تحصیلات آکادمیک و حتی حضور موثر به صورت تجربی در هنر را نداشته و همین امر باعث بروز تبعاتی می شود که شاهد هستیم.
برای مطالعه ادامه این خبر اینجا کلیک کنید.