صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

استارت آپ‌ها موتور اقتصاد کشور

۰۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۷:۰۱
کد خبر: ۵۵۲۹۴۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
استارت آپ ها با افزایش تحرک اقتصادی نقش بالایی در رشد اقتصادی کشور خواهند داشت.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ،افزایش تعداد سایت‌های فروشگاهی و برنامه‌های قابل نصب بر روی تلفن همراه حکایت توسعه استارت آپ در کشور دارد و بررسی ذائقه جامعه نشان از بازخورد مثبت استارت آپ‌ها در افکار عمومی دارد.
 
همزمان با افزایش ضریب دسترسی به اینترنت در کشور، نوع جدیدی از فعالیت‌های اقتصادی و خدماتی حول محور فضای مجازی شکل گرفته است.
 
فعالیت استارت آپ‌ها به دلیل دسترسی آسان و بازار گسترده با استقبال تولیدکنندگان و مصرف گنندگان همراه شده جایی که ضمن برداشتن محدودیت‌های مکان و زمان اقدام به تهیه کالا و خدمات خود می‌کند.
 
عدم نیاز به سرمایه گذاری‌های کلان و بازار گسترده بسیاری را به حرکت به سمت استارت آپ‌ها ترغیب کرده است، اقدامی که با توجه به شرایط اقتصادی می‌تواند تاثیرات مثبتی بر فضای کسب و کار کشور داشته باشد.
 
توسعه استارت آپ‌ها نیازمند تسهیل گری از سوی دولت است 
 
پرویز جاوید کارشناس حوزه اقتصاد در گفتگو با ، با اشاره به ظهور استارت آپ‌ها در کشور اظهار کرد:قرن بیست و یکم، قرن استارت آپ‌ها در جهان است و با وجود ورود با تاخیر ایران به این حوزه، بیلان و میزان سود شرکت‌های ایرانی فعال در این حوزه از رقم مناسبی برخوردار است.
 
این کارشناس اقتصادی با اشاره به نقش استارت آپ‌ها در حوزه اشتغال بیان کرد: با توجه به مشکلات اشتغال در کشور استفاده از استارت آپ‌ها با پشتوانه حمایت از سه قوا و تسهیل گری دولت می‌تواند نقش بسیار مهمی در افزایش نرخ اشتغال داشته باشد.
 
وی بیان کرد: استارت آپ‌ها ابتدا در بخش‌های تولیدی ورود کردند و در ادامه با فعالیت در بخش‌های خدماتی تاثیر بسیاری در افزایش رفاه عمومی داشته اند.
 
جاوید با اشاره به وضوع قوانین در حوزه استارت آپ‌ها بیان کرد: فعالیت در حوزه استارت آپ‌ها نیازمند تسهیل گری از سوی دولت است، اصولا ساختار استارت آپ باید تفاوتی ویژه‌ای با سایر مشاغل سنتی داشته باشد.
 
این کارشناس با بیان اینکه در حوزه استارت آپ محدودیت وجود ندارد، ابراز کرد:استارت آپ به دلیل بارگذاری بر فضای مجازی و دسترسی گسترده به بازار را نباید محدود به حوزه خاصی کرد.
 
جاوید با اشاره به روند استفاده از استارت آپ‌ها در کشور بیان کرد: اوایل دهه ۸۰ روند استارت آپ‌ها به دلیل ناشناخته بودن با کندی به پیش می‌رفت، اما از اواخر این دهه با حمایت‌های دولت شاهد افزایش سیر صعودی استارت آپ‌ها در اقتصاد کشور بودیم.
 
وی گفت: استارت آپ‌ها به دلیل تنوع فعالیت و ایجاد کسب و کار‌های نوین می‌توانند افراد زیادی را در مجموعه‌های مختلف مشغول به کار کنند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *