صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کرزی: انتخابات روند صلح را تهدید می‌کند/ در جنگ اهداف و منافع خارجی‌ها قرار داریم

۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹:۴۲
کد خبر: ۵۵۲۹۲۱
رئیس جمهور سابق افغانستان گفت که این کشور در بحران تحمیلی از سوی خارجی‌ها و جنگ اهداف و منافع آن‌ها قرار دارد و در چنین شرایطی برگزاری انتخابات امکانپذیر نیست.

به گزارش گروه بین الملل ، «حامد کرزی» رئیس جمهور سابق افغانستان که همچنان یکی از مهمترین شخصیت‌های سیاسی این کشور محسوب می‌شود به «آسوشیتدپرس» گفت که برگزاری انتخابات سبب ناامنی این کشور خواهد شد و به جای آن باید گفت‌وگوهای صلح از سرگرفته شود.

کرزی بر این باور است که از سرگیری گفت‌وگوهای صلح بهترین راه رو به جلو است و اگر حتی مذاکرات بین آمریکا و طالبان صورت نگیرد باید بین افغان‌ها ادامه یابد.

وی افزود که برگزاری انتخابات در شرایط کنونی مانند این است که از یک بیمار قلبی بخواهید تا در ماراتون شرکت کند.

رئیس جمهور افغانستان درباره نقش دست‌های خارجی در تداوم بحران این کشور گفت: «اکنون زمان انتخابات نیست، ابتدا باید در افغانستان به صلح برسیم و سپس انتخابات را برگزار کنیم. ما نمی‌توانیم انتخابات را در کشور برگزار کنیم که تحت بحران تحمیلی خارجی قرار دارد، ما در جنگ اهداف و منافع خارجی قرار داریم، این جنگ ما نیست، ما تنها در آن کشته می‌شویم».

کرزی همچنین خواستار از سرگیری فوری گفت‌وگوها با طالبان شد و از رئیس جمهور آمریکا خواست تا این بار در روند صلح شفافیت وجود داشته باشد.

رئیس جمهور سابق افغانستان اخیراً نیز در یک نشست مشترک با شماری از رهبران سیاسی و جهادی افغانستان از جمله یونس قانونی، اسماعیل خان، عطامحمد نور، رنگین دادفر اسپنتا و آغا جان معتصم خواستار تعویق برگزاری انتخابات ریاست جمهوری شده بود.

کرزی گفته بود: در اوضاع کنونی افغانستان که مردم این کشور سازماندهی انتخابات را رهبری نمی‌کنند و پیش‌شرط‌های ابراز آزادانه خواست مردم نیز وجود ندارد برگزاری انتخابات افغانستان را به سمت بحران عمیق سیاسی و اجتماعی خواهد کشاند و به برقراری صلح نیز کمکی نخواهد کرد.

انتهای پیام/.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *