پلیس راهور موافق ۲۴ ساعته شدن مرز خسروی است
وی در ادامه درخصوص خودروهای کاپوتاژ شده بیان کرد: براساس اعلام ستاد اربعین و تصمیمات گرفته شده تنها ۴۰۰ دستگاه خودرو برای کاپوتاژ شدن در نظر گرفته شده است و این تعداد اتوبوس هم برای افراد کم توان، جانبازان و معلولان است و این گونه نیست که یک خانواده و گروه بخواهند یک اتوبوس را کرایه کنند و کامل در اختیارشان باشد.
رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: براساس آخرین اعلام احتمال داده میشود که کاپوتاژ از مرز چزابه نیز انجام شود، اما تا الان تصمیم بر این است که کاپوتاژ فقط از مرز خسروی انجام شود.
وی در ادامه با اشاره به ساعت فعالیت مرز خسروی افزود: در حال حاضر مرز خسروی فقط تا ساعت ۱۴ پذیرای زوار اربعین است و ۱۰ استان کشور نسبت به مرز مهران به مرز خسروی نزدیکتر هستند و ما مشکلی با ۲۴ ساعته شدن مرز خسروی نداریم چرا که از حجم بار ترافیکی و ترددی مرز مهران کاسته و به مرز خسروی اضافه میشود.
سردار هادیانفر از آمادگی کامل پلیس راهور برای سفرهای اربعین خبر داد و اذعان داشت: ۲۰ هزار مأمور پلیس راهور از ۱۷ تا ۳۰ مهرماه برای تسهیل در تردد و مدیریت ترافیک در مسیرهای منتهی به مرزها و در مرزها حضور فعال دارند.
وی ادامه داد: در مرز مهران معاون اجرایی، در مرز خسروی رئیس پلیس راه، در خوزستان معاون عملیات و در خود شهر مهران رئیس پلیس راهور تهران مستقر هستند و ترافیک و تردد زوار را مدیریت خواهند کرد.
سردار هادیانفر با اشاره به احتمال افزایش سفرهای اربعین بیان داشت: پیشبینی میشود افزایش ۳۰ تا ۵۰ درصدی زوار اربعین حسینی را داشته باشیم و اتوبوسها باید برای اربعین معاینه فنی مجدد داشته باشند.
این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر لزوم اهتمام دستگاهها برای کاهش تصادفات رانندگی اظهار کرد: تصادفات ناشی از شرایط جاده ها، ایمنی خودروها و عامل انسانی است و باید آحاد جامعه و از طرفی دستگاههای مسئول برای کاهش تصادفات و جان باختگان جادهای اهتمام داشته باشند.
سردار هادیانفر ضمن توصیه به مسافرین اربعین درخصوص استفاده از وسایل نقلیه عمومی خاطر نشان کرد: از مردم میخواهیم از ناوگان عمومی استفاده کنند چراکه بیشترین تصادفات ما و واژگونیها در این ایام متعلق به خودروهای تک سرنشین بوده اند وهمچنین قیمت اتوبوسها در مسیر بازگشت از جمله مشکلاتی بود که در سالهای گذشته داشتیم و امیدواریم در این خصوص تمهیداتی اندیشیده شود.