صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۱۰ درصد بازار دارویی دنیا قاچاق است/ دارو‌های ماهواره ای؛ بازی با سلامت مردم

۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۲:۲۹
کد خبر: ۵۵۲۷۰۸
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت دارو‌های تبلیغی در فضای مجازی را تقلبی خواند و گفت: مردم با اعتماد به این نوع تبلیغات و مصرف این نوع دارو‌ها سلامت خود را به مخاطره می‌اندارند.

کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه ، با اشاره به تبلیغ برخی از دارو‌های غیرمجاز در فضای مجازی، گفت: به دسته‌های مختلفی از دارو‌های غیر مجاز که در فضای مجازی تبلیغ می‌شوند دارو‌های ماهواره‌ای اطلاق می‌شود که جز دارو‌های قاچاق به شمار می‌روند.


وی با بیان اینکه تبلیغات کاذب در فضای مجازی تقاضای کاذب ایجاد می‌کند، افزود: سواستفاده کنندگان این نوع دارو‌های قاچاق را در بازار غیر قانونی و بازار قاچاق عرضه می‌کنند که اکنون فضای مجازی محیط امنی برای این افراد شده تا رد پای آن‌ها دیرتر شناخته شود.


جهانپور با تاکید بر اینکه متقاضی باید در خصوص دارو‌های قاچاق و غیرمجاز آگاهی پیدا کند، تصریح کرد: هیچ دارویی اعم از گیاهی و غیر گیاهی که فاقد مجوز ساخت، تولید و توزیع است قابل اعتماد برای مصرف نیست.

اثرگذاری داروهای تقلبی ادعای واهی است


سخنگوی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ادعا‌های مطرح شده در خصوص دارو‌های قاچاق در حوزه اثرگذاری آن‌ها واهی است، گفت: بسیاری از دارو‌ها در آزمایشگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفته اند و مشاهده شده که حاوی مواد غیرمجاز و حتی خطرناک برای سلامت افراد با اثرات جبران ناپذیر هستند.


وی با تاکید براینکه متاسفانه دارو‌های قاچاق و غیرمجاز مورد تقاضای بخش‌هایی زیادی از اجتماع قرار گرفته اند، تصریح کرد: بیشترین تقاضا برای این نوع دارو‌ها در حوزه لاغری، کاهش وزن، رویش مو و مواردی از این دست بوده که راه حل پزشکی واقعی برای آن‌ها وجود ندارد.


جهانپور با بیان اینکه دارو‌هایی که در فضای مجازی تبلیغ می‌شوند صرفا در جهت سودجویی، فرصت طلبی و سواستفاده اقتصادی برخی افراد است، گفت: برخی از این‌ها در زیر پله‌های داخلی یا کشور‌های همجوار ساخته می‌شود که از هیچ نظر بهداشتی هم نیستند.

مردم با مصرف دارو‌هایی غیرمجاز سلامت خود را به خطر می‌اندازند


وی با تاکید بر اینکه مردم باید بدانند که هیچ داروی غیرمجازی نمی‌تواند برای هیچ کاربردی مورد استفاده قرار بگیرد، افزود: مردم با مصرف چنین دارو‌هایی سلامت خود را به خطر می‌اندازند.

سخنگوی سازمان غذا و دارو از تعامل وزارت بهداشت و پلیس فتا در خصوص شناسایی تخلفات حوزه دارویی خبر داد و گفت: تبلیغات کاذب و دروغین دارو‌های تقلبی و قاچاق رصد شده و موارد به پلیس فتا ارجاع می‌شود تا پلیس این نوع موارد را رهگیری کرده و در نهایت این نوع تخلفات را به دستگاه قضا معرفی کند.


جهانپور با بیان اینکه هر روزه شاهد رصد، پیگیری و برخورد قانونی با تخلفات حوزه دارو‌های غیرمجاز هستیم، افزود: ۱۰ درصد بازار دارویی دنیا قاچاق است ما نیز از این موضوع مستثنی نیستیم، اما پیگیری‌های برای مقابله با این نوع دارو‌ها ادامه دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *