صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هیچ یک از اقشار جامعه توان خرید کوچک‌ترین مسکن را ندارند

۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۶:۴۲
کد خبر: ۵۵۲۴۱۱
نماینده مجلس دهم گفت: در شرایط کنونی در پروژه‌های ساختمان سازی تأثیر میزان اخذ عوارض و مالیات‌های دریافتی نسبت به مصالح ساختمانی بسیار بیشتر است، از این رو دستگاه‌های دولتی باید نسبت به کاهش هزینه‌های تمام شده اقدام کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی ،حسین مقصودی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس با اشاره به وضعیت بازار مسکن، گفت: متأسفانه در دو سال اخیر قیمت مسکن در کشور به ویژه در کلانشهر‌ها خلاف عرف و رویه بازار افزایش پیدا کرده است، حال اگر در شرایط کنونی قیمت‌ها درصدی پایین می‌آید، نمی‌توان آن را سقوط قیمت در بازار مسکن دانست.

هیچ یک از اقشار جامعه توان خرید کوچک‌ترین مسکن را ندارند

نماینده مردم سبزوار، جوین و جغتای در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز هیچ یک از اقشار جامعه توان خرید کوچک‌ترین مسکن را ندارند و این مسئله عملا به تشدید رکود در بازار دامن زده است، در شرایط کنونی قدرت خرید کاهش یافته و به نظر من حتی اگر قیمت‌ها پایین بیاید، باز مردم توان تأمین مسکن جدید را ندارند.

لزوم ورود جدی دولت به پرونده گرانی بازار مسکن

مقصودی بر لزوم ورود جدی دولت به پرونده گرانی بازار مسکن تأکید کرد و افزود: به نظر من برای مدیریت بازار مسکن و حل مشکلات این حوزه باید کنسرسیومی متشکل از مسئولان وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، شهرداری ها، سازمان نظام مهندسی و سازمان تأمین اجتماعی تشکیل شود.

وی گفت: وظیفه اصلی این کنسرسیوم باید یافتن راه کار‌هایی برای کاهش قیمت تمام شده ساخت مسکن باشد، در شرایط کنونی بخش زیادی از گرانی مسکن در کشور به دلیل بالا بودن عوارض و مالیات‌های مرتبط با ساخت مسکن است که توسط دستگاه‌ها از سازنده و مالک اخذ می‌شود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس ادامه داد: به نظر من در شرایط کنونی در پروژه‌های ساختمان سازی تأثیر میزان اخذ عوارض و مالیات‌های دریافتی نسبت به مصالح ساختمانی بسیار بیشتر است، از این رو دستگاه‌های دولتی و مدیریتی باید نسبت به کاهش هزینه‌های تمام شده اقدام کنند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *