صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

استقرار کانون‌های ارزیابی در مراکز استانی دانشگاه فرهنگیان

۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۱:۵۹
کد خبر: ۵۵۲۱۵۷
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
سرپرست معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، از استقرار کانون‌های ارزیابی در مراکز استانی دانشگاه فرهنگیان خبر داد.

به گزارش گروه جامعه ، رضا کچوئیان، در گردهمایی مشترک مدیران ارشد ستادی و استانی دانشگاه فرهنگیان، در مرکز شهید بهشتی تهران، با گرامیداشت یاد و خاطره ۸ سال دفاع مقدس، شهدای معلم و دانش آموز، ضمن تبریک فرا رسیدن بهار تعلیم و تربیت و آغاز سال تحصیلی جدید صیانت از دولت تدبیر و امید را در راس برنامه‌ها و اهداف دانشگاه اعلام کرد و گفت: همکاری و تعامل مدیران در راستای تحقق آرمان‌های بلند نظام اسلامی با اجرای دقیق برنامه‌های دانشگاه برای تحقق راهکار‌های سند تحول بنیادین لازم و ضروری است.

 کچوئیان، برگزاری آزمون جامع مهارت آموزان ماده ۲۸ را از جمله موفقیت‌های بزرگ این دانشگاه ذکر کرد و گفت: بخشی از این موفقیت از آن سازمان مرکزی و دیگر بخش عمده آن از آن روسای مراکز و پردیس‌های استانی، ناظران اعزامی و حوزه‌های برگزار کننده آزمون است.

وی، با اشاره به مطالبه نتایج آزمون توسط مهارت آموزان، از تصحیح پاسخنامه‌های تستی خبر داد و افزود: دویست هزار برگه عملکردی جامعه آماری شانزده هزار نفری مهارت آموزان نیز پس از اسکن در حال تصحیح توسط اساتید مجرب است.

این مقام مسئول، بر حضور مهارت آموزان در مدارس سراسر کشور در هفته نخست مهر ماه تاکید کرد و گفت: همه این افراد می‌توانند تا زمان اعلام نتایج نهایی آزمون به دور از هر گونه نگرانی در کلاس‌های درس حضور یابند.

عضو هیات رئیسه دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: تمام تلاش ما بر این است تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن نتایج نهایی آزمون جامع اعلام شود.

وی ادامه داد: اگر مهارت آموزی موفق به کسب نمره قبولی در آزمون نشود فرصت دارد برای کسب گواهی صلاحیت حرفه‌ای در آزمون بعدی شرکت کند.

استاد دانشگاه، برگزاری هر گونه دوره آموزشی در پردیس‌ها و مراکز استانی را مبتنی بر نیازسنجی خواند و گفت: ضروری است دوره‌های برگزار شده مرتبط با شغل، رتبه و جایگاه کنونی فرد باشد.

کچوئیان، خطاب به مدیران ارشد استانی در گردهمایی مرکز شهید بهشتی تهران از شرح وظایف کارشناسان نظارت سخن گفت و تصریح کرد: با توجه به جایگاه و نوع فعالیت این گروه از کارشناسان در سطح کشور انتظار می‌رود برخی موارد و اطلاعات مهم پس از تنظیم و تدوین بنا بر ضرورت، مستقیم به حوزه ستاد دانشگاه فرهنگیان ارسال شود.

سرپرست معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، استقرار کانون‌های ارزیابی در مراکز استانی را از جمله اقدامات آتی مرکز سنجش دانشگاه اعلام کرد و گفت: این اقدام بعد از اعلام نتایج آزمون جامع به جد پیگیری خواهد شد.

عضو هیات رئیسه دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به دریافت گزارش‌های بازدید کارشناسان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مراکز و پردیس‌های استانی خاطر نشان کرد: در جلسه اخیر معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت این دانشگاه با روسای آن وزارت بر هماهنگی وزارت علوم با پردیس‌های استانی به منظور بازدید از مراکز تاکید و مقرر شد در این بازدید‌ها همه نقاط ضعف و قوت پردیس‌ها توسط گروه ناظر اعلام و بررسی نتایج در اسرع وقت برای انعکاس به وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری در اختیار ستاد دانشگاه قرار گیرد.

کچوئیان، بر یکپارچه سازی نظام آماری دانشگاه از طریق سامانه حس تاکید کرد و گفت: با توجه به نوع فعالیت سامانه حس دریافت هر گونه اطلاعات مفید و یکپارچه از طریق این سامانه توسط مراجع تصمیم گیرنده در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آسان و ممکن است.

سرپرست معاونت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فرهنگیان، در ادامه گزارش تحلیلی swot را ابزاری مهم برای دریافت اطلاعات از مدیران ارشد استان‌ها در نهاد‌های مختلف معرفی کرد و اظهار داشت: در این گزارش همه اطلاعات در خصوص آمار کارکنان، اعضاء هیات علمی و غیر هیات علمی، شورا‌های صنفی، انجمن‌ها و کانون‌های فعال در پردیس‌های استانی، همچنین آمار دانشجو معلمان و مهارت آموزان به تفکیک رشته احصاء شده است.

وی، با ارائه و تبیین الگویی از تحلیل swot در یکی از استان‌های کشور، برخورداری از این فرآیند را برای در اختیار داشتن استراتژی‌های چهارگانه so، st، wo و wt بسیار مهم برشمرد و افزود: تحقق استراتژی‌های تدوین شده از جمله وظایف اصلی روسای استانی دانشگاه به شمار می‌رود.

این مقام مسئول، در پایان پایش اقدامات صورت گرفته در این خصوص را از وظایف خطیرکارشناسان صف و ستاد معاونت نظارت اعلام و میزان موفقیت کسب شده در راستای اجرای استراتژی‌های تعیین شده را مرهون بهره گیری روسای استانی از ظرفیت و توان همه کارکنان، اعضاء هیات علمی و نهاد‌های فراسازمانی دانست.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *