حضور تیمهای نظارتی در مسیرهای تردد دانش آموزان
وی با اشاره به برگزاری جلسات تعاملی متعدد با انجمنهای اولیا و مربیان در طول سال تحصیلی اظهار داشت: هدف از برگزاری این جلسات آموزشی از سوی کارشناسان پلیس پیشگیری، آشنایی والدین و دانش آموزان با تهدیدات و آسیبهای اجتماعی و فرهنگی و راههای مقابله با این آسیبها به جوانان است.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا افزود: برخورد قاطع با مزاحمان خیابانی و بر هم زنندگان نظم و امنیت عمومی از مهمترین تمهیدات پلیس پیشگیری برای بازگشایی مدارس است؛ تیمهای نظارتی، گشتهای محسوس و نامحسوس به استعداد ۴۳ هزار نیرو در قالب ۱۷ هزار مورد انواع گشت با استقرار در معابر اصلی منتهی به مدارس با هرگونه مزاحمت و تخلف برخورد جدی خواهند کرد.
وی با بیان اینکه امیدواریم بتوانیم آرامش و اطمینان خوبی را برای دانش آموزان و خانوادههای آنها به وجود بیاوریم، تصریح کرد: پلیس با تمام توان در راستای تامین نظم، امنیت و ارتقای آرامش و احساس امنیت شهروندان تلاش میکند و تا رسیدن به شرایط ایده آل و اطمینان بخش به ماموریت خود ادامه خواهد داد.
این مقام انتظامی افزود: همکاری شهروندان و والدین، پلیس را در خدمت رسانی هر چه بهتر یاری خواهد کرد و ما توقع داریم که تمام سازمانهای متولی پلیس را در تامین نظم و آرامش همگانی یاری کنند.
وی خاطرنشان کرد: پلیس با رویکردی جامعه محور به دنبال تحقق مشارکت فعال آحاد مختلف جامعه است و تجربه ثابت کرده که همراهی مردم در هر طرحی موفقیت آن را تضمین خواهد کرد و در این راستا بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ پلیس افتخاری در طرح تامین امنیت مدارس مشارکت میکنند.
شرفی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در جامعه را نیازمند عزم جدی تمام سازمانهای فرهنگی و اجتماعی دانست و افزود: برگزاری جلسات آموزشهای همگانی و توصیههای پلیسی برای دانش آموزان از دیگر فعالیتهای پلیس است.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا به مدیران مدارس و اولیای دانش آموزان توصیه کرد که هر نوع بیانضباطی در این خصوص را سریعا به مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.