صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صحبت از مذاکره با آمریکا در شرایط فعلی یک گناه نابخشودنی است

۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۰۳:۱۲:۰۱
کد خبر: ۵۵۱۷۷۳
دسته بندی‌: سیاست
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم، گفت: در شرایط فعلی، هر گونه صحبت درباره مذاکره با آمریکا، یک گناه نابخشودنی محسوب می‌شود که به قیمت قربانی کردن منافع ملی ما تمام خواهد شد.

محمدصالح جوکار در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به تکاپوی پنهان و آشکار سردمداران رژیم آمریکا برای دیدار با مقامات ایرانی، اظهار کرد: آمریکایی‌ها امروز به شدت محتاج مذاکره با ایران هستند.

وی افزود: این نیاز واشنگتن برخاسته از دو نگرش است؛ نخست سردمداران کاخ سفید با نگاه به انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا، می‌خواهند برای خود بواسطه مذاکره با ایران، پیروزی دیپلماتیک خریداری کنند؛ از سویی دیگر ترامپ و مشاورانش می‌خواهند به جهانیان القاء کنند که کارزار فشار حداکثری‌شان علیه مردم ایران جواب داده است و منجر به تسلیم نظام ایران به عنوان مرکزیت جبهه مقاومت، شده است!

وی تصریح کرد: در چنین شرایطی، هر گونه صحبت درباره مذاکره با آمریکا، یک گناه نابخشودنی محسوب می‌شود که به قیمت قربانی کردن منافع ملی ما تمام خواهد شد.    

جوکار بیان داشت: امروز از سوی همه مردم و فعالان سیاسی کشور با هر طرز تفکری، یک ندا و صدا بلند است و آن اینکه آمریکا با تروریسم اقتصادی که علیه مردم ایران به کار گرفته و حتی مانع صدور کمک‌های انسان‌دوستانه به سیل‌زدگان ایرانی می‌شود، یک رژیم جنایتکار و خبیث است که هر گونه دیدار و ملاقاتی با سردمداران چنین رژیمی، بلاوجه است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم افزود: امروز پس از ۶ سال برای مسئولان دولتی نیز آشکار شده است که مشکلات اقتصادی کشور با تمرکز بر روی مذاکره حل نخواهد شد بلکه راهکار تمرکز بر اقتصاد مردم پایه و استفاده از ظرفیت‌های بالای مردمی در امر تولید و اقتصاد است.

وی بیان داشت: حتی اروپایی‌ها و کانال‌های مالی آنها نظیر اینستکس و سایر راهکارهای ارائه شده از جانب غربی‌ها، در شرایط فعلی نمی‌تواند ما را به هدف توسعه‌ای خود برساند و راهکار فقط استفاده و تمرکز بر روی ظرفیت‌های بومی و مردمی است.

بیشتر بخوانید|
بن‌بست فشار حداکثری؛ از «ادعای به صفر رساندن درآمد نفتی ایران» تا «لاف حمله نظامی»



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *