صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دامداری سنتی توجیه اقتصادی ندارد/ 95 درصد دامداری کرمان سنتی است

۲۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۳:۱۳
کد خبر: ۵۵۱۶۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
خبرگزاری میزان: یک کارشناس علوم دام گفت: دامداران سنتی توجیه اقتصادی ندارد، ضمن اینکه چنین شیوه ای هزینه دامداران را افزایش و تولید آنها را کاهش می دهد.
اصغر همتی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی میزان، افزود: بي شك ايجاد دامداري هاي صنعتي به انداز احداث سد و پالايشگاه كه هر كدام در جاي خود ارزشمند هستند، هزينه ندارد و جا دارد مسئولان طرح صنعتي شدن دامداري در دامپرورترين استان كشور را دنبال كنند تا هدف اهداف دولتمردان محقق شود و هم بيكاري در استان از بين برود.

وی ادامه داد: بدهکاری دامداران به بانک ها، کمبود شدید علوفه با توجه به خشکسالی های پی در پی، نبود نقدینگی، پایین بودن قیمت فرآورده های دامی، نبود قيمت خرید تضمینی گوشت، کاهش منابع آبی از مهمترین مشکلات واحدهای دامداری است.

این کارشناس علوم دام تصریح کرد: نبود صنایع تبدیلی، وجود دلالان، نبود تسهیلات لازم و.. از مهمترین مشکلات بر سر راه صنعتی شدن دامداری ها است و اگر این رویه ادامه داشته باشد و فكري به حال صنعتي شدن دامداري نشود، اندك اندك دامداران در مواجه با مشكلات كار خود را ترك كرده و روستاهاي استان تخليه خواهد شد.

وی گفت: کرمان و ایلام از جمله استان هایی هستند علاوه بر اینکه از لحاظ دامداری بسیار مستعد و با ظرفیت هستند اما درصد دامداری ها سنتی این استان ها بسیار بالا است به عنوان مثال بالای 95 درصد دامداری ها در کرمان به صورت سنتی است.

همتی اضافه کرد: صرفنظر از ظرفيت هاي نفتي، دامداری از بزرگترين ظرفیت هاي استان هاست و اکثر مردم روستاهای استان به این شغل مشغول هستند.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *