صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش وام خرید مسکن به تشدید گرانی منجر می‌شود

۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۱:۵۱
کد خبر: ۵۵۱۴۷۴
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت:افزایش وام خرید مسکن موجب بالا رفتن قدرت خرید می‌شود، اما در عین حال این اقدام، زمینه تشدید تورم و گرانی در بازار را فراهم خواهد کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی ،مجید کیانپور عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به برنامه ریزی صورت گرفته برای افزایش تسهیلات خرید مسکن، گفت: در شرایط کنونی مدیران بانک عامل مسکن به دنبال افزایش وام خرید مسکن تا ۱۵۰ میلیون تومان هستند، این تسهیلات قرار است از محل اعتبار صندوق جوانان پرداخت شود.

افزایش تسهیلات خرید با قدرت مالی کنونی مردم و گرانی مسکن بی اثر است

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز بازار مسکن با افزایش چشمگیر قیمت روبه رو است، وضعیتی که مردم به ویژه جوانان با سرمایه‌های کنونی نمی‌توانند اقدام به خرید مسکن کنند، حال به نظر من با افزایش ۱۵۰ میلیونی تسهیلات، باز هم قدرت مالی خریداران آنچنان بالا نمی‌رود.

افزایش تسهیلات خرید مسکن شمشیر دو لبه است

وی تصریح کرد: افزایش تسهیلات خرید مسکن یکی از راه کار‌های موجود برای رونق بخشی به بازار مسکن است، اما این رویکرد در کنار آثار مثبت، تبعات منفی را به دنبال خواهد داشت.

تشدید تورم و گرانی نتیجه افزایش وام خرید مسکن

کیانپور ادامه داد: درست است که افزایش وام خرید مسکن موجب بالا رفتن قدرت خرید می‌شود، اما در عین حال این اقدام، زمینه تشدید تورم و گرانی در بازار را فراهم خواهد کرد، از این رو پیش از افزایش تسهیلات باید مسائل دیگر مورد توجه قرار گیرد.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: امروز بازار مسکن درگیر رکود سنگینی است، از این رو باید زمینه رونق بخشی به آن فراهم شود، یکی از مولفه‌های اصلی این حوزه، افزایش تسهیلات ساخت مسکن است تا از این طریق سازندگان به تولید بیشتر مسکن ترغیب شوند.

عضو کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: به طور حتم با تولید انبوه مسکن و افزایش عرضه و کاهش تقاضا می‌توان سیاست‌های راهبردی دیگری را نیز عملیاتی کرد، به طور مثال زمانی که تقاضا کاهش یافته و مسکن برای عرضه بالا برود، می‌توان به افزایش تسهیلات خرید مسکن برای افزایش قدرت خریداران فکر کرد، در آن زمان به دلیل متعادل بودن بازار، تبعات منفی آن نیز کاهش خواهد یافت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *