صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انجمن «گزارشگران صلح» اعلام موجودیت کرد

۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۲:۱۴
کد خبر: ۵۵۱۳۲۲
انجمن گزارشگران صلح به عنوان یک مرکز مردم نهاد بین‌المللی با هدف استفاده از ظرفیت رسانه‌ای ایران و جهان برای برقراری صلح با صدور بیانیه‌ای اعلام موجودیت کرد.

گروه سیاسی ؛ انجمن گزارشگران صلح به عنوان یک مرکز مردم نهاد بین المللی با هدف استفاده از ظرفیت رسانه ای ایران و جهان برای برقراری صلح با صدور بیانیه ای اعلام موجودیت کرد.

بیانیه اعلام موجودیت انجمن گزارشگران صلح به این شرح است:

یک حرف صوفیانه بگویم اجازت است‌
ای نور دیده صلح به از جنگ و داوری
(حافظ)

انسان در روزگاری زندگی می‌کند که استبداد و خودکامگی بسیاری از دولت‌ها و حکومت ها، صلح را دستمایه و مستمسک جنگ افروزی‌های خود کرده و شاهد آن هستیم که خشونت و جنگ، ترور و تروریسم، فقر و مهاجرت، بی خانمانی و آوارگی، نقض مکرر و مستمر حقوق بشر و نهادینه شدن آن در بسیاری از مناطق جهان، شورش‌ها و اختلافات مذهبی و قومی، تحریم‌های بین المللی دارویی، بهداشتی و غذائی، بحران محیط زیست و خشکسالی علیه بسیاری از ملت ها، موجب کم رنگ شدن روزافزون صلح و عدالت شده است.
 
همه این موارد بیانگر فاصله و نشانه‌های نگران کننده بین وضعیت موجود و تاسف بار جهان و وضعیت مطلوب و عدالت خواه و صلح جو است. این مهم زنگ خطری بر وضعیت کنونی انسان امروز و لزوم برون رفت از بحران‌ها و نابهنجاری‌های سیاسی و حقوقی داخلی و بین المللی کشور‌ها و تلاش برای حرکت در مسیر «صلح پایدار» است، آنگونه که زیبنده نام انسان باشد.
 
[video src="https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/2271456_507.mp4"]

بر اساس آنچه سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد – یونسکو – اعلام داشته، برای برقراری صلح لازم است تا چشمهایمان را بر واقعیت بحرانی کنونی در حوزه‌هایی از جمله آموزش باز کنیم و راه را بر آموزش‌هایی که ترویج گفتمان تنفرزا می‌کند، ببنیدم. این امر میسر نمی‌شود مگر با آموزش کیفی که به وسیله آن افراد را برای ایستادگی در مقابل ندا‌هایی که آنان را به خشونت فرا می‌خواند، توانمند کنیم. همچنین برای مقابله با تخریب تنوع فرهنگی و آزار و اذیت اقلیت‌ها، باید از میراث به عنوان نیرویی برای تفاهم متقابل پاسداری و برای رویارویی با جهل، باید زمینه‌های آزادی بیان را فراهم کنیم. همچنین باید بی‌امان با نژادپرستی، تبعیض، افراطی‌گری و مخدوش‌کردن و سوءاستفاده از هویت‌های فرهنگی و مذهبی مبارزه کنیم تا جهان امروز بیش از هر زمان دیگری به احترام به کرامت انسانی، حفظ عزت نفس و امنیت نزدیکتر شود.

انجمن گزارشگران صلح به عنوان یک مرکز مردم نهاد بین المللی با هدف استفاده از ظرفیت رسانه ای ایران و جهان برای برقراری صلح با صدور بیانیه ای اعلام موجودیت کرد
اینک انجمن گزارشگران صلح با حضور تعدادی از فعالان رسانه، فرهنگ و هنر که دغدغه صلح داشته و در این راستا گام‌های کوچک، اما بزرگ برداشته اند، فرصت حضور در زیست جهان امروز را به دست آورده تا به سهم خود برای ادای دین خویش با رصد آنچه در جهان امروز بر کرامت و حقوق انسان می‌گذرد، فعالیت جمعی اش را آغاز کند.

ما بر این باوریم که صلح صرفا به معنی نبود جنگ نیست، اما از آنجایی که جنگ از ذهن انسان شکل می‌گیرد، صلح را باید از همانجا ساخت.

ما باور داریم که صلح فضیلتی است که از نیروی جان مایه می‌گیرد، بر این اساس باید آن را به قانون ابدی زندگی تبدیل کنیم. زیرا صلح بیانگر درونی‌ترین آمال انسان‌ها برای با هم زیستن، آزاد زیستن و برابری در کرامت است.

ما در نظر داریم با توجه به اهداف و ماموریت‌هایی که برای خود ترسیم کرده ایم، تمامی فعالیت‌ها و تلاش خود را بر اشاعه فرهنگ صلح و دوستی بین تمامی انسان‌ها فارغ از نژاد، رنگ، زبان، مذهب، قومیت و قدرت معطوف کنیم و از دولتمردان، سیاستمداران، سازمان‌های داخلی و بین المللی دولتی و غیردولتی می‌خواهیم تمامی تلاش خود را بر ریشه کن کردن زمینه‌هایی که نفی صلح می‌کند، متمرکز کنند.

ما صلح را مبتنی بر حُسن نیت، گفت‌وگو و احترام به حقوق و منافع متقابل دولت‌ها و ملت‌ها در چهارچوب منشور ملل متحد، قوانین و الزامات حقوق داخلی و بین المللی و حقوق بشری می‌دانیم و خواهان اجماع نظر دولت‌ها و کشور‌ها در جهت نهادینه کردن صلح پایدار و پرهیز از انحصار طلبی و افراطی گری هستیم.

باشد که تلاش‌های بی دریغ انسان‌های پاک نهاد، آرمان صلح را به واقعیتی نزدیک و عینی تبدیل و چهره زیبای هستی را نمایان‌تر کند.

بیا که نوبت صلحست و دوستی و عنایت
به شرط آنکه نگوییم از آنچه رفته حکایت
(سعدی)
 
 

برچسب ها: ظرفیت رسانه ای

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *