صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هشدار ظریف: هرگونه اقدام نظامی علیه ایران به جنگ تمام عیار منجر می‌شود

۲۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۸:۳۰
کد خبر: ۵۵۱۰۹۳
وزیر امور خارجه کشور با اشاره به اینکه هرگونه اقدام نطامی علیه ایران به جنگ تمام عیار منجر خواهد شد به برخی کشورهای منطقه و فرامنطقه‌ای هشدار داد.

به گزارش گروه بین الملل ؛ محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه ایران در گفت‌وگو با شبکه سی‌ان‌ان با بیان اینکه ایران خواهان جنگ و درگیری نیست گفت: هرگونه اقدام نظامی علیه ایران به جنگی تمام عیار منجر خواهد شد.

ظریف تصریح کرد: من یک بیانیه بسیار جدی درباره دفاع از کشور خودمان می‌دهم. من یک بیانیه بسیار جدی مبنی بر این می‌دهم که ما نمی‌خواهیم وارد درگیری نظامی شویم، اما برای دفاع از خاک خود لحظه‌ای تامل نمی‌کنیم. هرگونه پاسخ نظامی به حملات اخیر (به عربستان) بر اساس دروغ و نیرنگ منجر به تلفات گسترده‌ای خواهد شد.

ظریف در بخشی از صحبت‌های خود سیاست کشورمان را پرهیز از جنگ و تمایل به مذاکره با رقبای منطقه‌ای خود، یعنی عربستان و امارات متحده عربی عنوان کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان ادعا‌ها مبنی بر نقش ایران در حمله اخیر به تاسیسات نفتی عربستان را رد کرد و گفت: حوثی‌های یمن ظرفیت‌های نظامی خود را افزایش داده و قادرند عملیات پیچیده‌ای همچون حمله به تاسیسات آرامکو را انجام دهند.

ظریف در عین حال در ادامه ضمن ابراز اینکه از موضوع حمله حوثی‌ها به آرامکو اطمینان کامل ندارد سند اظهارات خود را بیانیه نیروهای یمنی عنوان کرد و ادامه داد: مطلعم ما این کار را انجام ندادیم و می‌دانم که حوثی‌ها یک بیانیه منتشر و در آن اعلام کردند که حمله را انجام داده‌اند.

وی با اشاره به اینکه امکان بازگشت به میز مذاکره با آمریکا به وجود نخواهد آمد شرط مذاکره مجدد را برداشته شدن کامل تحریم‌ها همانطور که در توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ متعهد شده بودند عنوان کرد.

ظریف در ادامه به برجام و توافق صورت گرفته بین ایران و پنج بعلاوه یک اشاره کرد و گفت: این، توافقی است که ما با آمریکا به آن دست یافتیم. چرا باید دوباره درباره آن مذاکره کنیم؟ چرا ما باید چیز دیگری (توافق) را آغاز کنیم که ممکن است دوباره یک سال و نیم دیگر بی اعتبار شود. آن‌ها هرکاری قادر بودند را انجام دادند، اما نتوانسته‌اند ما را به زانو دربیاورند.

وی در ادامه به صارد نشدن ویزای هیئت ایرانی برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل اشاره و شرایط رفتن را بسیار دشوار توصیف کرد: نمی‌گویم دیر شده، اما دیگر دارد دیر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *