صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاثیرگذاری برنامه‌های آموزش ترافیکی بر فرهنگ سازی/رانندگان بیش از ظرفیت خودرو سوار نکنند/احیا پلیس مدرسه لازم است

۳۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۵:۰۸
کد خبر: ۵۵۰۷۸۳
معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا با بیان اینکه پخش برنامه‌های آموزش ترافیک در فرهنگ سازی بسیار موثر بوده است، گفت: در حال حاضر نیز برنامه‌هایی با محوریت رعایت قوانین از سوی رانندگان تولید شده است.

سرهنگ عین الله جهانی معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه ، با اشاره به انتقاد سردار هادیان فر به صداو سیما در خصوص عدم همکاری برای فرهنگسازی ترافیکی، گفت: ما پیوسته با صدا و سیما در تعامل هستیم بخش معاونت سیاسی و خبر با ما همراه هستند، اما در موضوعات مرتبط با فرهنگ سازی ترافیک همکاری مناسبی صورت نمی‌گیرد.


وی با اشاره به اینکه در گذشته پلیس راهور برنامه‌های مختلفی در حوزه فرهنگ سازی ترافیک در شبکه‌های گوناگون صدا و سیما داشته است، افزود: اکنون دوسال است که این نوع برنامه‌ها قطع شده است.


سرهنگ جهانی با بیان اینکه همیشه با نظارت صداو سیما تولید و پخش برنامه‌های مختلف ترافیکی صورت گرفته است، تصریح کرد: این نوع برنامه‌ها در فرهنگ سازی، اصلاح رفتار غلط و کاهش تصادفات بسیار موثر بوده است.


وی ادامه داد: تاکید سردار هادیان فر بر ضرورت ادامه همکاری صداو سیما در پخش این نوع برنامه‌های آموزشی تاثیر گذاری آن‌ها بوده تا رسانه ملی پای کار آمده و این نوع برنامه‌های تولیدی را رایگان پخش کنند.


سرهنگ جهانی با بیان اینکه معاونت اجتماعی پلیس راهور ناجا به صورت مستمر در حال تولید برنامه‌های کوتاه آموزشی در بحث ترافیک است، گفت: در حال حاضر نیز برنامه‌هایی با محوریت رعایت قوانین از سوی موتور سواران و استفاده از کلاه ایمنی، عدم حمل بار‌های حجیم با موتورسیکلت، عدم ورود موتور سیکلت به پیاده رو‌ها و خطوط ویژه و همچنین رعایت سرعت مجاز از سوی خودرو‌ها تولید شده است.


معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا یادآور شد: انیمیشن‌های سیا ساکتی را از سوی این معاونت در دست تولید بوده، اما متاسفانه به علت عدم همکاری صدا و سیما مجبوریم مسئولیت پخش این برنامه‌ها را به شبکه‌های موجود در فضای مجازی‌های بسپاریم.

سهم ۱۸ درصدی همیاران پلیس در کاهش تخلفات رانندگی/احیا پلیس مدرسه لازم است

جهانی با اشاره به تلاش معاونت اجتماعی پلیس راهور در حوزه انتظام بخشی به جامعه همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، گفت: در این خصوص همیاران پلیس آموزش دیده اند و می‌دانند که در داخل خودرو‌ها اگر تخلفی را از راننده دیدند باید با ادب و احترام تذکر دهند.


وی با تاکید بر اینکه رانندگان باید به توصیه‌ها و تذکرات همیاران پلیس عمل کنند، افزود: در پی توجه رانندگان به توصیه‌های همیاران پلیس حس مسئولیت پذیری در آن‌ها رشد خواهد کرد.


سرهنگ جهانی با بیان اینکه طبق بررسی‌های پژوهشی پلیس تذکرات همیاران پلیس در سال‌های گذشته به رانندگان ۱۸ درصد در کاهش تخلفات رانندگی موثر بوده است، تصریح کرد: اهمیت همیاران پلیس از این دو جنبه گویا و روشن است.


معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا با تاکید بر اینکه توصیه ما به مدیران مدارس و معاونین پرورشی آن‌ها احیای پلیس مدرسه است، گفت: پلیس مدرسه چند نفر از دانش آموزان مدرسه هستند که از سوی پلیس و مدیر مدرسه انتخاب شده و پارچه یا تابلوی ایست دارند.


وی ادامه داد: پلیس مدرسه در زمان ورود و خروج دانش آموزان کمک به تردد کرده و رانندگان را متوقف می‌کنند تا بچه از عرض خیابان عبور کنند.


معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا یادآور شد: اگر راننده‌ای به دستور پلیس مدرسه توجه نکند پلیس حاضر در صحنه می‌تواند راننده را طبق قانون ۵۰ هزار تومان به علاوه ثبت ۳ نمره منفی جریمه کند.

آموزش رانندگان سرویس مدارس همزمان با آغاز سال تحصیلی/رانندگان بیش از ظرفیت خودرو سوار نکنند

جهانی با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی معاونت متبوعش همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، گفت: یکی از موضوعاتی که در حوزه آموزشی و فرهنگی دنبال می‌کنیم این است که همه استان‌ها و شهرستان‌ها در پلیس راهنمایی و رانندگی با کمک شهرداری‌ها و آموزش و پروش رانندگان سرویس مدارسی را که شناسایی و نهایی شده اند تحت آموزش‌های لازم قوانین مرتبط با عبور و مرور و حمل و نقل دانش آموزان قرار دهند.


وی با بیان اینکه معاونت اجتماعی پلیس راهور ناجا در حال حاضر نسبت به آموزش رانندگان سرویس مدارس در حوزه مقررات راهنمایی و رانندگی اقدام کرده است، افزود: سوار کردن دانش آموزان از درب منزل و پیاده کردن یا سوار کردن ان‌ها از درب سمت راست ماشین یکی از تذکرات داده شده به رانندگان است.


سرهنگ جهانی با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش در قرارداد‌های منعقده با رانندگان باید به ظرفیت خودرو توجه کنند، تصریح کرد: اگر رانندگان به ظرفیت خودرو توجه نکرده و بیش از آن اقدام به سوار کردن دانش آموز کنند به طور حتم مورد برخورد پلیس راهور قرار می‌گیرند.


وی ادامه داد: در موضوعات فرهنگی معاونت اجتماعی پلیس راهور ابتدا به ارایه آموزش‌های لازم به رانندگان سرویس مدارس اقدام می‌کند تا آسیبی در تردد‌ها به بچه‌ها وارد نشود.


سرهنگ جهانی با اشاره به نقش فرهنگی رانندگان سرویس مدارس در قبال دانش آموزان، گفت: این رانندگان به عنوان معلمین کلاس سیار ترافیک می‌توانند ایفا کننده نقش خود باشند.


وی ادامه داد: در طول سال تحصیلی در دو وعده دانش آموزان در رفت و برگشت رفتار‌های راننده را با چشمان تیز و گوش شنوای خود می‌بینند و رفتار‌های آن‌ها را یاد می‌گیرند از این رو تاکید می‌کنیم که مراقب گفتار، رفتار و نوع رانندگی خود باشند تا نهایتا تاثیرات خوب و مثبت را به لحاظ اخلاقی و فرهنگی و رفتار‌های صحیح ترافیکی در ذهن بچه‌ها بجای بگذارند.


معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا افزود: با رفتار صحیح رانندگان سرویس مدارس دانش آموزان در مسیر رفت و برگشت نیز تحت تعلیم و آموزش قرار می‌گیرند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *