حرکت گروه خودرویی همزمان با سایر نمادهای تالار شیشهای/ عقب نشینی ارزش سهام در روزهای پایانی هفته
معاملات گروه خودرویی در ابتدای هفته تابع روند کلی بازار با رشد روبرو شد ولی در روز پایانی شاهد عقب نشینی ارزش سهام اکثر نمادهای گروه خودرویی و قطعه سازی بودیم و نتایج عملکرد بازار در هفتههای آتی به بررسی موضوعات سیاسی، گزارشات شش ماهه شرکت ها و وضعیت کلی سهمها در بازار بازمیگردد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، گروه خودرویی در آخرین هفته شهریور ماه تابع روند بازار بود و با توجه به رشد شاخص در ابتدای هفته شاهد اوج گیری سهام گروه خودرویی بودیم و همچنین نرخ ارزیابی و رشد داراییها و شرایط گروه ایران خودرو در خصوص فروش سهام بانک پارسیان موجب رشد قیمتی سهام این شرکت شد و اکثر نمادهای قطعهسازی هم رشد قیمتی را از اول تا اواسط هفته تجربه کردند.
بررسی دقیقتر ۵ نماد از گروه خودرویی به شرح زیر است:
*سایپا (خساپا)
سهام گروه سایپا در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و از ۱۲ هزار و ۴۶۹ سهم در ابتدای هفته به ۱۰ هزار و ۷۹۳ سهم اُفت کرد و حجم از ۲۹۸ میلیون و ۵۷ سهم با کاهش به ۲۰۳ میلیون و ۹۱۴ سهم رسید.
درصد تغییرات قیمت پایانی در ابتدای هفته با مثبت ۴.۶۷ درصدی روبرو شد که این روند در پایان به کاهش ۳.۴۳ درصدی رسید.
به علاوه در دو روز پایانی هفته بازار وارد مدار منفی و اُفت قیمتی شدیدی را در اغلب سهمها شاهد بودیم و گروه خودرویی نیز در این میان اُفت قیمتی را تجربه کرد و با این وجود شرایط کلی بازار منفی است و منتظر نتایج کلی تحولات سیاسی، گزارشات شش ماهه و وضعیت سهم ها در بازار بر شاخص بازار سرمایه هستیم.
بررسی دقیقتر ۵ نماد از گروه خودرویی به شرح زیر است:
*سایپا (خساپا)
سهام گروه سایپا در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و از ۱۲ هزار و ۴۶۹ سهم در ابتدای هفته به ۱۰ هزار و ۷۹۳ سهم اُفت کرد و حجم از ۲۹۸ میلیون و ۵۷ سهم با کاهش به ۲۰۳ میلیون و ۹۱۴ سهم رسید.
درصد تغییرات قیمت پایانی در ابتدای هفته با مثبت ۴.۶۷ درصدی روبرو شد که این روند در پایان به کاهش ۳.۴۳ درصدی رسید.
*ایران خودرو (خودرو)
سهام گروه ایران خودرو در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و از ۴۹۷ سهم در ابتدای هفته به ۵ هزار و ۱۸۰ سهم افزایش یافت و حجم از ۹ میلیون و ۲۹۱ سهم با رشد به ۳۹ میلیون ۴۴۹ سهم رسید.
درصد تغییرات قیمت پایانی در ابتدای هفته با روند صعودی ۴.۹۹ درصدی روبرو شده که این روند در پایان هفته به رقم منفی ۲.۷ درصدی رسید.
*زامیاد (خزامیا)
سهام گروه زامیاد در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت ۵ هزار و ۲۰۳ سهم در ابتدای هفته به ۳ هزار و ۹۸۲ سهم کاهش یافت و حجم از ۹۲ میلیون و ۵۴۲ سهم با روند نزولی به ۶۸ میلیون سهم رسید.
درصد تغییرات قیمت پایانی در ابتدای هفته با روند مثبت ۴.۱۵ درصدی روبرو شده که این روند در پایان هفته به رقم منفی ۳.۴۷ درصدی رسید.
*پارس خودرو (خپارس)
سهام گروه پارس خودرو در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و تعداد آن از ۹ هزار و ۳۵۸ سهم در ابتدای هفته به ۶ هزار و ۳۰۳ سهم کاهش یافت و حجم آن نیز از ۲۲۸ میلیون و ۶۲۷ سهم با اُفت به ۱۰۵ میلیون و ۴۵۲ سهم رسید.
درصد تغییرات قیمت پایانی در ابتدای هفته با روند مثبت ۴.۶۹ درصدی روبرو شد که این روند در پایان هفته به رقم منفی ۳.۹۴ درصدی رسید.
*گروه بهمن (خبهمن)
سهام گروه بهمن در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و تعداد آن در ابتدای هفته از ۴ هزار و ۶۶۴ سهم در پایان هفته با اُفت به رقم یک هزار و ۵۷۰ سهم رسید، همچنین حجم از ۱۴۶ میلیون و ۲۳۷ با کاهش به ۲۸ میلیون و ۵۲ سهم رسید.
درصد تغییرات قیمت پایانی در ابتدای هفته با روند مثبت ۴.۸۲ درصدی روبرو شد که این روند در پایان هفته به منفی ۳.۹۸ درصدی رسید.
برای دو گروه سهام گروه سایپا دیزل و سهام گروه ایران خودرو دیزل در هفته جاری مورد معامله قرار نگرفت.
در همین رابطه، همایون دارابی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بیان کرد:در آخرین هفته شهریور ماه گروه خودرویی تابع روند بازار بود و با توجه به رشد شاخص در ابتدای هفته شاهد اوج گیری سهام گروه خودرویی بودیم و همچنین نرخ ارزیابی و رشد داراییها و شرایط گروه ایران خودرو در خصوص فروش سهام بانک پارسیان موجب رشد قیمتی سهام این شرکت شد.
وی در ادامه افزود: اکثر نمادهای قطعهسازی هم رشد قیمتی را از اول تا اواسط هفته تجربه کردند.
این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: در دو روز پایانی هفته بازار وارد مدار منفی و اُفت قیمتی شدیدی را در اغلب سهمها شاهد بودیم و گروه خودرویی نیز در این میان اُفت قیمتی را تجربه کرد و با این وجود شرایط کلی بازار منفی است و منتظر نتایج کلی تحولات سیاسی، گزارشات شش ماهه و وضعیت سهم ها در بازار بر شاخص بازار سرمایه هستیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *