صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیامدهای سیاست‌های مهاجرتی ترامپ/ سوء استفاده عمدی از کودکان مهاجر در بازداشتگاه‎های مرزی

۲۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۲۳
کد خبر: ۵۵۰۴۷۰
پایگاه وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا در گزارشی به موضوع مهاجران مرزی در آمریکا و مکزیک پرداخته و می‎گوید سیاست‌های دونالد ترامپ عامل اصلی وضعیت بحرانی کودکان در مرز‌ها به شمار می‎رود.
به گزارش گروه بین الملل ؛ بر اساس گزارشی که بازرس کل وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا منتشر کرده است، تصاویر شوکه کننده از سوء استفاده عمدی از کودکانی که در بازداشتگاه‌های مرزی آمریکا-مکزیک زندانی هستند ارائه شده که در واقع سیاست‌های نادرست دولت آمریکا آن را رقم زده است.

ژوئن چیدی، بازرس کل وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا شرایط هزاران کودک بازداشت شده در زندان‌های مرزی که مسئولیت اداره این بازداشتگاه‌ها در دست اداره اسکان پناهندگان است را مورد بررسی قرار داد.
 
سیاست تحمل صفر

در سال ۲۰۱۴ در دوره ریاست جمهوری باراک اوباما اداره اسکان پناهندگان وظیفه اسکان کودکان مهاجر بدون همراه را به عهده داشت که خود را از آمریکای مرکزی به مرز آمریکا-مکزیک می‌رساندند. شمار این مهاجران در تابستان ۲۰۱۸ زمانی که دونالد ترامپ سیاست " تحمل صفر " را مطرح کرد چندین برابر شد. بر اساس این سیاست اداره مهاجرت با تمامی مهاجران بزرگسال همانند مجرمان برخورد کرد و پس از جداکردن کودکان مهاجر از والدین آنها را به بازداشتگاه‌های مرزی انتقال دادند.
 
 
باردید از بازداشتگاه ها 
 
در تابستان ۲۰۱۸ ، اداره کل بازرسی آمریکا از ۴۵ بازداشتگاه مرزی بازدید کرد که در آن زمان ۱۲۴۰۰ کودک در بازداشتگاه‌ها زندانی بودند.
 
 وضعیت اسفناک کودکان مهاجر 

گزارش جمع آوری شده بدون مصاحبه با کودکان مهاجر بازداشت شده تهیه شد. پزشکان، دستیاران آنها و پرستاران تنها شاهدانی بودند که شرایط وخیم کودکان مهاجر در بازداشتگاه‌ها را رصد می‌کردند. آن‌ها شواهد متعددی از وضعیت اسفناکی که کودکان در بازداشتگاه‌ها با آن دست و پنجه نرم می‌کردند ارائه دادند.
 
بحران های کودکان مهاجر 

بر اساس این گزارش بسیاری از کودکانی که هم اکنون در بازداشتگاه‌ها به سر می‌برند بعد از اقدام والدین و سرپرستان آنها برای پناهندگی، آنان در ۳ مرحله با آسیب جدی رو به رو شدند. نخست مشکلاتی که کودکان مهاجر در کشور خود با آن رو به رو بودند و بعد از آن طی سفر از مکزیک برای رسیدن به مرز آمریکا و در نهایت بحرانی که در داخل آمریکا تجربه کردند.
 

طبق گفته پزشکان و مدیران برنامه، برخی از کودکان مهاجر در طول سفر به مرز‌های آمریکا یا خشونت را تجربه کردند و یا خود شاهد خشونت بودند. یکی از پزشکان داستان کودکی را تعریف می‎کند که در زمان عبور از مرز مکزیک توسط باند خلافکار ربوده می‌شود و در همان جایی که نگهداری میشد در مقابل چشمانش فردی کشته شد. 

در نهایت هنگامی که کودکان مهاجر به خاک آمریکا رسیدند با باند‌های خلافکاری رو به رو شدند که کابینه ترامپ گشت بارزسی و اداره مهاجرت و گمرک را پر کرده بودند.
 
آسیب های کودکان مهاجر 

برخی از کودکان به دلیل سیاست‌های مهاجرتی دونالد ترامپ با آسیب‌های غیر منتظره‌ای مواجه و از والدین خود جدا شدند. تغییر سیاست‌های دونالد ترامپ این نگرانی‌ها را تشدید کرد و باعث شد تا کودکان زمان بیشتری را در بازداشتگاه‌ها زندانی باشند و شمار کودکان مهاجر در بازداشتگاه‌ها به سرعت افزایش یافت.
 
 
توافلق فلورس و  نپذیرفتن آن از سوی ترامپ 
 
بر اساس توافق نامه فلورس در سال ۱۹۹۷، هر کودک مهاجر که در بازداشتگاه به سر می‌برد حق دارد هر هفته یک جلسه مشاوره فردی روانپزشک داشته باشد. از گزارش بازرس کل بدیهی است که پزشکان ترسی از بیان مشکلاتی که کودکان مهاجر در بازداشتگاه‌ها با آن رو به رو هستند ندارند. به همین دلیل دونالد ترامپ این توافقنامه را رد کرد و اکنون به دنبال آن است تا کودکان مهاجر را به والدینشان بازگرداند.
 
وخیم شدن وضعیت کودکان مهاجر 

اما کودکانی که زمان طولانی در بازداشتگاه‌ها هستند وضعیت آن‌ها روز به روز بدتر می‌شود. پس از گذشت ۷۰ روز ماندگاری در بازداشتگاه‌ها بیشتر منجر به ناامیدی در کودکان شده و موضوعاتی همانند خودکشی و خودآزاری را با خود به همراه می‌آورد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *