پیشرفت در علم و فناوری با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت حاصل میشود
سید محمد حسینی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی میزان، با بیان این مطلب که رزمندگان غواص از بهترین و پرافتخارترین نیروهای رزمنده بودهاند، اظهار کرد: رزمندگان حاضر به انجام سختترین عملیاتها بوده، عملیاتی که از نظر جهانی جز با منطق ایثار، شهادت و از خود گذشتگی بر مبنای معادلات نظامی با هیچ منطقی سازگار نیست.
وی در ادامه افزود: این شهدا با در شرایط غریبانه و مظلومانه به شهادت رسیدند که این نکته مهمی است برای تمامی مردم و مسئولان که این پیام را درک کنند که برای رسیدن به شهادت به خاطر عزت، افتخار ملی و آرمانهای بلند امام راحل(ره) چنین مراحلی را پشت سر گذاشتند. اینکه ما هم چنین باشیم و در این مسیر قدم بر داریم.
وزیر سابق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه باید برای ایستادگی در مقابل دشمن همبستگی و وحدت داشته باشیم، مطرح کرد: باید روحیه ای که در دوارن دفاع مقدس شهداء داشتند را امروز ما کنار نگذاریم و با عظم ملی، اراده، وحدت و همبستگی در مقابل دشمن بایستیم.
حسینی با تاکید بر اینکه باید بیشتر از گذشته برای ترویج فرهنگ، ایثار و شهادت در دانشگاه و مدارس تلاش کنیم، عنوان کرد: به طور قطع باید در این زمینه برنامه ریزی کرد، توجه داشته باشید که برنامه های آموزشی در ترویج فرهنگ دفاع مقدس تاثیر بیشتری خواهد داشت ضمن اینکه با آموزش در مدارس و دانشگاها می توانیم این پیام ها را در جامعه منتقل کنیم.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری اردوهای راهیان نور خاطرنشان کرد: باید تلاش بیشتری در برگزاری این اردوها در مدارس و دانشگاه صورت گیرد.
وزیرسابق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: باید تمامی دستگاه ها کمک کنند تا این فرهنگ را زنده نگه داریم اگر فرهنگ ایثار و شهادت پیش از گذشته در جامعه رواج پیدا کند در علم و فناوری پیشرفت خواهیم کرد.
حسینی در خاتمه گفت: رشتههای علمی تخصصی با کوشش و مجاهدت نتیجه خواهد داد و اگر این روحیه را نداشته باشیم به طور قطع نمیتوانیم در زمینههای دیگر پیشرفت کنیم.