صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برگزاری انتخابات در اراضی اشغالی؛ چالشی سخت برای نتانیاهو

۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۳:۱۷
کد خبر: ۵۵۰۳۰۵
انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی در حالی در اراضی اشغالی آغاز شد که به نظر می‌رسد نتیجه این دور از انتخابات به بی ثباتی بیشتر در اراضی اشغالی دامن بزند.
به گزارش گروه بین الملل ؛ دومین انتخابات پارلمانی اراضی اشغالی طی شش ماه در حالی آغاز شد که شواهد حاکی از تداوم بن بست سیاسی در این رژیم است.

رای گیری انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی که از ساعتی پیش آغاز شده، برای «بنیامین نتانیاهو» که عنوان رکورددار طولانی‌ترین نخست وزیر این رژیم را یدک می‌کشد، سرنوشت ساز و تعیین کننده حیات سیاسی است.

پس از ناکامی نتانیاهو در ایجاد ائتلاف برای تشکیل کابینه در پی پیروزی شکننده در انتخابات پارلمانی ماه آوریل و انحلال کنست، رژیم صهیونیستی برای دومین بار در شش ماه گذشته شاهد انتخابات پارلمانی است.
 
نخست وزیر رژیم صهیونیستی که با اختلافات داخلی جدی میان احزاب راستگرا به عنوان متحدان طبیعی «لیکود» مواجه شده، دست به اقداماتی زده که نشان دهنده استیصال او از گرفتار شدن در بن بست سیاسی است.

رقابت شدید انتخاباتی در طیف سیاسی راست رژیم صهیونیستی میان لیکود با تاکید بر حفظ امنیت و «آبی وسفید» به ریاست «بنی گانتز» با تمرکز بر مسائل اجتماعی و اقتصادی نقش تعیین کننده‌ای در این انتخابات خواهد داشت.

اذعان نتانیاهو به شکست در تنها چند روز مانده به برگزاری انتخابات نشان دهنده رفتار‌های هیستریک نخست وزیر رژیم صهیونیستی است.
 
وعده الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی، استفاده از برگ رابطه صمیمانه با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، ادعای تقلب در انتخابات، تهدید به حمله به نوار غزه و ... از جمله این رفتار‌ها هستند.

سوای نتیجه انتخابات امروز که براساس نظرسنجی‌ها زنگ هشدار را برای نتانیاهو و رژیم صهیونیستی به صدا درآورده، بن بست سیاسی در این رژیم که کلیدی‌ترین نامزدهای نخست وزیری یعنی نتانیاهو و گانتز به ترتیب با پرونده‌های قضایی متعدد و اتهام جنایت جنگی مواجه هستند، موضوعی جدی است که با روند‌های انتخاباتی قابل حل نیست.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *