صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بخشنامه نحوه احضار اشخاص حقوقی در جهت حمایت از تولید و اقتصاد کشور است

۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۴:۲۱
کد خبر: ۵۵۰۲۸۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رییس اتاق بازرگانی تهران گفت:از طرف بخش خصوصی از رئیس قوه قضاییه بابت بخشنامه نحوه احضار اشخاص حقوقی تشکر می‌کنم صدور این بخشنامه اخیر در جهت حمایت از تولید و اقتصاد کشور بود و بخشنامه‌ای مهم و اصولی به شمار می‌رود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد مسعود خوانساری در جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران اظهار کرد: از طرف بخش خصوصی از رئیس قوه قضاییه بابت بخشنامه نحوه احضار اشخاص حقوقی تشکر می‌کنم صدور این بخشنامه اخیر در جهت حمایت از تولید و اقتصاد کشور بود و بخشنامه‌ای مهم و اصولی به شمار می‌رود.

رییس اتاق بازرگانی تهران افزود: ظرف ماه‌های گذشته، دولت چند درخواست بخش خصوصی در مورد تمدید تجدید ارزیابی‌ها، بخشودگی جرایم مالیاتی و قبول ارز ماشین آلات برای خط تولید با نرخ زمان گشایش را تصویب کرد که اقدامات مناسب دولت برای حمایت از تولید است.

وی با بیان اینکه مقرر شده کمیسیون صنعت اتاق با همکاری وزارت صمت، کارگروهی را برای حل مشکلات شهرک‌های صنعتی ایجاد کند گفت: از طرفی برای رفع تعهد ارزی صادرات نیز مقرر شد که دوره آموزشی با کمک بانک مرکزی برای صادرکنندگان در جهت آموزش روش‌های رفع تعهد ارزی برگزار شود.

خوانساری ادامه داد: پیش بینی شده است تا در موضوع بازگشت ارز صادراتی، مالیات بر ارزش افزوده صادرات ظرف یک ماه بازگشت داده شود، امادر بودجه سال ۹۸ بندی گنجانده شده که استرداد این مالیات، منوط به رفع تعهد ارزی است.

وی خاطرنشان کرد: هفت ماه است که نقدینگی صادرکنندگان قفل شده است و کمیسیون تسهیل تجارت اتاق تهران، در مکاتبه‌ای با سران سه قوه، این موضوع را پیگیری خواهد کرد.

رییس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به آمار واردات اظهار کرد: واردات در ۵ ماهه ۹۸ حدود ۱۷ میلیارد و ۷۳۹ میلیون دلار بوده که ۷ درصد کاهش را نشان می‌دهد، اما این کاهش عمدتا در ارتباط با چین، کره جنوبی و فرانسه بوده است چراکه قطعات منفصله و ماشین آلات از این کشور‌ها وارد می‌شده است؛ ضمن اینکه ترکیه و هند با افزایش واردات ایران مواجه بوده اند.

خوانساری با بیان اینکه در گزارشات بانک مرکزی، نقدینگی به میزان ۲۵ درصد در ۱۲ ماهه منتهی به خرداد ۹۸ اضافه شده و به مبلغ ۱۹۸۰ هزار میلیارد تومان رسیده است،گفت: سهم پول از نقدینگی به ۱۵ درصد افزایش یافته است که این به معنای آن است که گرایش از سپرده‌های بلندمدت به سمت سپرده‌های کوتاه مدت بیشتر شده است؛ به نحوی که ۱۵۰ هزار میلیارد تومان از سپرده‌های بلندمدت کم شده است که ممکن است به سمت سوداگری رفته باشد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *