صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کلاهبرداری و فیشینگ با ترفند اجاره کارت حساب بانکی

۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۹:۱۷
کد خبر: ۵۵۰۱۴۵
رئیس پلیس فتا استان بوشهر از کلاهبرداری و فیشینگ با ترفند کارت حساب بانکی اجاره‌ای خبر داد و گفت: افراد کلاهبرداروجوه سرقتی خود را در بیش‌تر موارد به حساب کارت‌های بانکی اجاره‌ای واریز می‌کنند و عواقبت اقدامات مجرمانه این افراد گریبان‌گیر صاحبان حساب‌ها می‌شود.

به گزارش گروه جامعه ،سرهنگ "مهدی قاسمی" رئیس پلیس فتا بوشهر  گفت: کلاهبرداران سایبری در گروه‌های شبکه‌های اجتماعی مجازی با جوانان و نوجوانان دوست شده و پس از اینکه اعتماد آن‌ها را جلب نمودند، اعلام می‌کنند که قصد راه‌اندازی فروشگاه‌های اینترنتی داشته و به جهت گسترش کار خود نیاز به داشتن چندین شماره کارت حساب با اسامی اشخاص مختلف و مورد اعتماد دارند تا درگاه اینترنتی فروش خود را به این کارت حساب‌ها لینک نمایند و به صاحبان حساب‌ها وعده می‌دهند که ماهانه مبلغی در حدود نیم میلیون ریال از بابت اجاره کارت‌ها پرداخت می‌کنند.

سرهنگ قاسمی افزود: صاحبان حساب‌ها پس از دستگیری توسط پلیس متوجه میشوند که مبالغ بسیار بالایی که توسط کلاهبرداران و مجرمین سایبری از کاربران فضای مجازی در سراسر کشور سرقت یا کلاهبرداری شده به حساب آن‌ها واریز و یا برداشت شده و حال عواقبت اقدامات مجرمانه این افراد گریبان‌گیر آن‌ها می‌شود و راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی فقط پوششی جهت فریب صاحبان حساب‌ها بوده است.

این مقام سایبری برای پیشگیری از این گونه موارد و اتفاقات مشابه به کاربران فضای مجازی توصیه کرد: کارت حساب، شماره خطوط تلفن همراه و امثال این موارد در صورتی‌که برای اعمال مجرمانه مورد استفاده قرار بگیرد، مسئولیت قضایی آن متوجه کسانی هست که به نام آن‌ها ثبت شده است.

رئیس پلیس فتا استان بوشهر بیان داشت: کاربران فضای مجازی به وعده‌های که ظاهر مناسبی داشته یا سود و منفعت مالی را در ظاهر با کمترین کار ارائه می‌دهند حتماً شک کرده و می‌توانند به سایت پلیس فتا مراجعه و صحت موضوع را از کارشناسان پلیس فتا استعلام بگیرند.

وی ادامه داد: هویت‌های ارائه شده در گروه‌ها و شبکه‌های اجتماعی بعضاً غیر واقعی بوده و تنها با مشاهده تصویر اوراق هویتی ارسالی مخاطب در فضای مجازی به صحت اظهارت وی اعتماد نکنید، زیرا امکان دارد که این اوراق متعلق به فرد ثالثی بوده که هیچ اطلاعی از سوء استفاده فرد مجرم سایبری از آن‌ها نداشته باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *