صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تیم‌های نفتی دنبال دور زدن قانون/ ضرب‌الاجل تیم‌های فوتبال برای حفظ جایگاه و عدم واگذاری

۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۱:۰۰
کد خبر: ۵۴۹۷۷۱
دسته بندی‌: ورزشی ، فوتبال
بیانیه اخیر وزیر نفت برای حذف مالکیت باشگاه‌های ورزشی باعث شد سه باشگاه وابسته به این وزارت در پی راه‌حلی برای حفظ شرایط فعلی و فرار از واگذاری بیفتند.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، اظهارات اخیر وزیر نفت در مورد مالکیت سه باشگاه پارس جنوبی، صنعت نفت آبادان و نفت مسجد سلیمان آب پاکی را روی دست این تیم‌ها ریخت. آنها که پیش از این تنها از کمک مالی محروم بودند حالا به لحاظ سخت افزاری و نیروی انسانی هم شامل همکاری با وزارت نفت نخواهند بود و حتی شرکت‌های تابعه وزارت هم توانند مالکیت آنها را داشته باشند. شرایطی سخت که حتی مالکیت این تیم‌ها را در تنگنا قرار می‌دهد.

پیش‌تر تیم پارس جنوبی به دلیل مشکلات عدیده مالی قادر به شرکت در مسابقات نبود و با کمک وزارت نفت وارد رقابت‌ها شد و شنیده می‌شود وزارتخانه تا سقف ۳۰ درصد به بازیکنانش پول داد. با این حال انتخاب نشدن مدیرعامل شاید یکی از دلایل اصلی مشکلات این باشگاه است. منطقه ویژه پارس جنوبی فرد مورد نظر خود را برای مدیرعاملی انتخاب کرده، ولی تا هیئت مدیره نباشد نمی‌تواند به او حکم بدهد. در نتیجه معارفه مدیرعامل در گرو انتخاب اعضای هیئت مدیره است.

پروسه انتخاب هیئت مدیره برای باشگاه پارس جنوبی خیلی طولانی شد و حالا با بیانیه وزیر نفت به نظر می‌رسد تعلل در این باشگاه به همین دلیل است. منطقه ویژه پارس جنوبی که مالک این باشگاه است نمی‌داند حالا تکلیف چیست، اما بدون شک به راحتی باشگاه را از دست نخواهد داد و در فرصتی که وزیر برایشان در نظر گرفته به فکر چاره‌ای خواهند بود.

تیم صنعت نفت آبادان هم که مدت‌ها درگیر انتخاب مدیرعامل و هیئت مدیره برای باشگاه بود بالاخره از این جهت سامان گرفت، اما به گفته بازیکنان این تیم، آنها هنوز هیچ دریافتی نداشتند. این که این باشگاه به پولش نمی‌رسد موضوعی عجیب است. منطقه آزاد اروند همواره در پرداخت پول به این باشگاه پیش قدم بود و قطعا از پیش از بیانیه احتمالی وزیر آگاه بوده که این بار پول خرج نکرد یا کمتر خرج کرد.

منطقه آزاد نهادی نیست که به راحتی این باشگاه و خصوصا تیم فوتبالش را از دست دهد. از طرفی عیسی‌زاده کارمند شرکت نفت است و مدیریتش طبق این بیانیه باطل می‌شود. با این حال از باشگاه خبر می‌رسد در فرصتی که وزیر تا پایان پاییز به این تیم‌ها داده، آنها می‌توانند مسئله را حل کنند و برای فرار از این مشکل چاره‌ای بیندیشند.

باشگاه نفت مسجد سلیمان هم با وجود همه سلسله مراتب پر دردسری که داشت بالاخره نظم گرفت و موفق شد بدون هیچ مشکلی در مسابقات شرکت کند، اما این باشگا از همه بلاتکلیف‌تر است و از آنجا که خواهان زیادی ندارد، نمی‌داند چه آینده‌ای در انتظار اوست.

به هر حال هر سه تیم که تا امروز هم وضعیت چندان خوبی نداشتند، از این پس با مشکلات بیشتری روبرو خواهند شد و اگر تا پایان پاییز به فکر راه حلی نباشند و به نتیجه نرسند سرنوشتی همچون نفت تهران در انتظار آنها است.

البته در سال‌های اخیر هم این سه تیم همواره مشکلاتی داشتند و به خاطر هوادارنشان تاکنون حمایت‌هایی شدند، ولی به نظر می‌رسد این بار و با این بیانیه علنی، دیگر امیدی به وزارت نفت ندارند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *