بنبست برگزیت در انگلیس؛ نگرانی انگلیسیها از کمبود مواد غذایی و دارویی شدت گرفت
بن بست سیاسی برگزیت در انگلیس سبب بروز نگرانیهای عمده در تمامی زمینههای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی شده است.
به گزارش رویترز، دیوید کامرون در نخستین مصاحبه پس از استعفا از سمت نخست وزیری در پی حمایت مردم انگلیس از خروج این کشور از اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۶ با نشریه تایمز گفت: "برگزیت بدون توافق دستاورد بدی خواهد داشت و برای پرهیز از این نتیجه باید گزینه همه پرسی دوم برگزیت مدنظر باشد. "
وی ضمن انتقاد از تصمیم بوریس جانسون مبنی بر اخراج ۲۱ نماینده حزب محافظه کار به خاطر مخالفت با طرح برگزیت دولت و نیز تعلیق پارلمان تا اواسط اکتبر، بر گزینه همه پرسی مجدد تاکید کرد.
از سوی دیگر ۶۳ شورای محلی انگلیس با انتشار نامهای اعلام کردند حوزههای انتخابیه آنان در صورت خروج بدون توافق انگلیس از اتحادیه اروپا با کمبود مواد غذایی، دارو و سوخت مواجه خواهند شد که به احتمال زیاد به ناآرامی منجر شده و مراقبتهای اجتماعی را تحت تاثیر قرار بدهد.
این نامه پس از آن منتشر شد که دولت در مورد اعتراضها و بی نظمی قابل توجه ناشی از تاخیر ۲ روز و نیمه کامیونهای حمل دارو هشدار داد.
بیش از دو سوم شوراهای محلی انگلیس اعلام کردند در معرض خطر کمبود مواد غذایی و نیز عدم کنترل مواد غذایی آلوده قرار دارند. ناآرامیها، افزایش تنش، اخلالگری و جنایات ناشی از نفرت از دیگر مواردی بودند که شوراها درمورد بروز آنها در صورت خروج بدون توافق از اتحادیه اروپا هشدار دادند.
«دارتفورد» که همواره هدف گروههای راست گرای افراطی بوده از جمله مناطقی است که با موج شدید جنایات ناشی از نفرت مواجه است.
یکی از مقامهای دولت «تونی بلر» نخست وزیر اسبق انگلیس گفت: "نباید به این هشدارها به عنوان سیاسی بازی یا اظهارات مبالغه آمیز نگاه کرد. این هشدارها نتیجه ارزیابیهای هوشمندانه مقامات دولتی در مورد خدمات کلیدی مانند مسکن، ترافیک، مراقبتهای اجتماعی و مدیریت پسماند هستند. "
بزرگترین علت نگرانی شوراها از کمبود نیروی کار در پی خروج شهروندان اتحادیه اروپا از انگلیس است که پیامدهای فاجعه باری برای سیستمهای نگهداری از بیماران، سالمندان و معلولین در پی خواهد داشت. حدود ۳۳.۵ درصد کارکنان بخش خدمات بزرگسالان شهروندان اتحادیه اروپا هستند.
ناتوانی در تامین آب شرب از دیگر موارد نگرانی مقامات انگلیسی است.
بحران سیاسی در انگلیس در هفتههای اخیر و در پی به قدرت رسیدن بوریس جانسون تشدید شده است. اصرار جانسون بر خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در ضرب الاجل تعیین شده در ۳۱ اکتبر (۹ آبان) با انتقادات و مخالفتهای شدید در سطوح دولتی و ملی مواجه شده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *