صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سالانه ۱۵۰۰ روستای کشور به شبکه آب شرب متصل خواهند شد

۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۶:۰۱
کد خبر: ۵۴۹۱۰۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
وزیر نیرو با اشاره به اینکه تا پایان دولت تدبیر و امید سالانه یک هزار و ۵۰۰ روستای کشور به شبکه آب شرب متصل خواهند شد، گفت: تا تابستان سال ۱۴۰۰ جمعیت تحت پوشش آب سالم و پایدار در روستا‌ها به ۱۰ میلیون نفر خواهد رسید.
به گزارش گروه اقتصاد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو، رضا اردکانیان اظهار کرد: از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون به بیش ۱۰ هزار و ۲۰۰ روستای کشور با صرف اعتباری بالغ بر پنج هزار میلیارد تومان به شبکه آب سالم و پایدار متصل شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه هر هفته ۳۰ روستای کشور به شبکه آب شرب بهداشتی متصل شده است، ادامه داد: امروز جمعیتی بالغ بر ۶.۷ میلیون نفر از روستائیان کشور از آب سالم برخوردار شده‌اند؛ در حالی که این رقم پیش از کمتر از یک میلیون نفر بوده است.

وزیر نیرو تاکید کرد: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته در تلاشیم تا پایان دولت دوازدهم این جمعیت به حدود ۱۰ میلیون نفر افزایش پیدا کند و هر سال یک هزار و ۵۰۰ روستای کشور به شبکه آب سالم و پایدار متصل شوند.

اردکانیان بیان کرد: وزارت نیرو با وجود اعمال شدیدترین تحریم‌های اقتصادی درصدد است تا پایان امسال ۲۲۷ طرح بزرگ آب و برق با صرف اعتباری بالغ بر ۳۳ هزار میلیارد تومان را بهره‌برداری برساند.

وی اضافه کرد: این وزارتخانه در استان یزد نیز ۱۳۶ پروژه بزرگ آب و برق با اعتباری بالغ بر دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در دست اجرا دارد. این طرح‌ها به طور متوسط ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند و در راساس برنامه‌ریزی صورت گرفته درصددیم تا بخش قابل توجهی از این پروژه‌ها تا پایان دولت دوازدهم به بهره‌برداری برسد.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه در روستا‌های مناطق کم آب و خشک نظیر یزد بایستی شاهد مهاجرت معکوس باشیم، تصریح کرد: جهت‌گیری برنامه‌های تولیدی، اقتصاد مقاومتی و اشتغال‌زایی ما باید به گونه‌ای باشد که جذابیت محیط‌های روستایی و دهستان‌ها به میزانی افزایش یابد که سرمایه‌گذاران چه در بخش‌های خرد و کوچک و چه در بخش‌های بزرگ بتوانند سرمایه‌های خود را بیشتر روانه این نواحی کنند تا شاهد افزایش رونق تولید و فعالیت در روستا‌ها باشیم.
 

برچسب ها: برق آب روستا نبرو شرب

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *