صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

در گام بعدی، رانندگان بدون کارت سوخت فقط می‌توانند ۱۵ لیتر بنزین بزنند

۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵:۲۱
کد خبر: ۵۴۸۸۱۸
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه شفافیت‌ها نتیجه مبارزه با فساد است، گفت: گام اول برای از بین بردن فساد از بین بردن زمینه‌های آن از جمله دو نرخی بودن یا وام بانکی است.بحث دوم بحث گلوگاه‌ها از جمله مجوز‌ها و مناقصه هاست.
گروه سیاسی ؛ علی ربیعی ظهر امروز و در حاشیه جلسه هیئت دولت در بخشی از سخنانش در جمع خبرنگاران بیان داشت: اخراج بولتون از کاخ سفید مسئله داخلی آمریکاست و ما نسبت به آن نظری نداریم.

وی با بیان اینکه او(جان بولتون) یکی از نماد‌های تندروی و سیاست‌های ضد ایرانی بوده است، افزود: سازمان منافقین که از خشن‌ترین گروه‌های تروریستی هستند در این مدت همکار و در کنار بولتون بودند.
 
طبق گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، ربیعی درباره اقدامات دولت برای کارت‌های سوخت،‌ گفت: گام بعدی کاهش بنزین زدن بدون کارت است، به نظرم سیاست درستی آقای زنگنه اتخاذ کرده که الان سی لیتر بدون کارت شخصی است و در ادامه این رقم، ۱۵ لیتر می‌شود.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: هیچ نسلی بدون قهرمان ذهنی زندگی نکرده و خوشبختانه «امام حسین» الگوی ذهنی و عملی تمام تاریخ ما در شرف، انسانیت، اخلاق عدم ذلت پذیری بوده است، امروز آموزه‌های امام حسین(ع) چه در سیاست خارجی و چه در رفتار با مردم عزیز، پیش روی دولت تدبیر و امید است؛ از همه مردم برای حضور در عزاداری‌ها تشکر می کنیم.

ربیعی با بیان اینکه عاشورا همیشه عامل وحدت ملی ما و عامل وحدت مسلمانان بوده است، از همه سخنرانان، وعاظ، عالمان که مصایب و مسائل عاشورا را تبیین کردند، تشکر کرد و گفت: از حادثه پیش آمده در شهر کربلا ابراز تاسف می‌کنیم و به خانواده‌هایی که عزیزان خود را در این حادثه از دست دادند، تسلیت می‌گوییم؛ هیچ ایرانی در این حادثه فوت نکرده و حال زخمی‌های ایرانی این حادثه خوب است.

سخنگوی دولت همچنین از حجاج ایرانی که با صلابت و معنویت اعمال حج را به جا آوردند و همچنین دست اندرکاران حج تشکر کرد و گفت: شرکت هواپیمایی «ایران ایر» کار عظیمی را انجام داد و عملیات نقل و انتقال ۸۸ هزار زائر را به تنهایی و بدون کمک هیچ شرکت خارجی انجام دادند که جای تقدیر و تشکر از سوی دولت دارد؛ از همه مردم عربستان و کارگزاران حج این کشور تشکر میکنیم.

ربیعی به جلسه اخیر سران سه قوه به میزبانی رئیس قوه قضاییه اشاره کرد و افزود: جلسه خوب و مفیدی برگزار و موضوعات مهم کشور در یک فضای صمیمی مورد بحث و بررسی قرار گرفت؛ در این جلسه اوضاع اقتصادی کشور و برنامه های هماهنگی سه قوه برای بهبود اوضاع اقتصادی کشور در جنگ اقتصادی مورد بحث و بررسی قرار گرفت؛ دولت هم بخشی از برنامه های خود و مواردی که نیاز به کمک داشت را مطرح کرد.

وی با بیان اینکه در جلسه سران سه قوه همچنین شرایط منطقه و شرایط بین المللی، وضعیت برجام و گام سوم بررسی شد، اظهار داشت: تاکید روسای سه قوه بر مبارزه با فساد از موضوعاتی بود که بیشتر وقت جلسه را به خود اختصاص داد، مبارزه علنی با فساد و ابعاد مختلف مبارزه با فساد و شفافیت در این زمینه بررسی شد.

به گفته سخنگوی دولت، تاکید بر دقت‌ لازم در مبارزه با فساد از قبیل اینکه مدیران شجاعانه در این رابطه تصمیم بگیرند و همکاری بیشتر بین دستگاه‌های نظارتی با مدیران و همچنین بحث‌های پیشگیرانه از دیگر موضوعات مطرح شده در جلسه سران سه قوه بود.

ربیعی با اشاره به گزارش وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: بنابر گزارش آقای حجتی، سال ۹۲، برداشت پنبه به عنوان یک محصول استراتژیک ۳۰ هزار تن بوده که در سال ۹۶، برداشت این محصول به ۹۵ هزار تن رسیده است و در سال ۹۸ هم این رقم بیشتر خواهد شد.

وی اضافه کرد: امروز همچنین گزارشی از کرم ابریشم و پیله تر ارائه شد که بر مبنای آن میزان تولید از ۳۰۰ تن به یک هزار و۴۰۰ تن رسیده است در حالی که قبلا این محصول را وارد می کردیم.

سخنگوی دولت اظهارداشت: در محصول پنبه ۲۷ درصد افزایش سطح و ۱۲ درصد افزایش در واحد سطح یعنی بهره وری داشتیم و این به این معناست که در تولیدات به سمت مقرون به صرف شدن تولیدات کشاورزی پیش می‌رویم.

ربیعی خاطرنشان کرد: با برنامه‌هایی که در بحث اشتغال روستایی مطرح است امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک مهاجرت معکوس را برای روستاها تجربه کنیم.

سخنگوی دولت با تاکید بر اهتمام ارکان نظام بر مبارزه با فساد اظهارداشت: همه بر مبارزه با فساد تاکید دارند؛ حرفی که رئیس جمهور محترم مدتی قبل درباره مبارزه با فساد گفتند بحث علمی بود.

ربیعی با بیان اینکه گام اول مبارزه با فساد از بین بردن زمینه های آن است، تفاوت قیمت‌ها، یارانه ها، وام های بانکی را زمینه‌هایی عنوان کرد که می‌توانند عامل فساد باشند.

دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهوری همچنین فروش زمین، مزایده، مناقصه، مجوزها و اختیارات را هم گلوگاههای فساد عنوان کرد و افزود: زمینه ها و گلوگاه ها دو موردی است که از زمان آقای دکتر طیب نیا در دولت یازدهم دولت بر آن تمرکز داشته است و امروز قوانین و قواعدی که در حقیقت زمینه‌های ساختاری فساد است که هر روز محدودتر می‌شود.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه شفافیت‌ها نتیجه مبارزه با فساد است، اظهارداشت: گام اول برای از بین بردن فساد از بین بردن زمینه‌های آن از جمله دو نرخی بودن یا وام بانکی است.بحث دوم بحث گلوگاه‌ها از جمله مجوز‌ها و مناقصه هاست.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *