فرار نتانیاهو به پناهگاه/ احزاب سیاسی رژیم صهیونیستی: تحقیرآمیز بود
فرار نخست وزیر رژیم صهیونیستی به پناهگاه در پی به صدا درآمدن آژیر هشدار در هنگام سخنرانی انتخاباتی با انتقادات گستردهای در اراضی اشغالی مواجه شد.
به گزارش گروه بین الملل ؛ قطع سخنرانی انتخاباتی و فرار «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به پناهگاه در پی به صدا درآمدن آژیرهای هشدار ناشی از شلیک موشک از نوار غزه به سوی اراضی اشغالی با واکنشهای گستردهای در اراضی اشغالی مواجه شد.
نتانیاهو سه شنبه شب در پی به صدا درآمدن آژیر هشدار در زمان سخنرانی انتخاباتی خود در «اشدود»، در حلقه ماموران امنیتی به سوی پناهگاه فرار کرد. او با پایان شرایط اضطراری به محل سخنرانی بازگشت و ضمن تاکید بر ادعاهای جنگ طلبانه خود تلاش کرد، فرار خود را توجیه کند.
اما این توجیهات مانع انتقادات گسترده جناحهای چپ و راست رژیم صهیونیستی به او نشد. احزاب رقیب نتانیاهو در انتخابات پارلمانی پیش رو (۲۶ شهریور) با استناد به این حادثه، استراتژی او را شکست خورده خوانده و از این اقدام نخست وزیر به عنوان "تحقیرآمیز" یاد کردند.
«یئیر لاپید» رئیس حزب «یش عتید» (آینده آنجاست)، «عمیر پرتز» رئیس حزب کارگر و «بنی گانتز» رئیس حزب آبی و سفید از جمله چهرههای چپ گرایی بودند که از فرار نتانیاهو به پناهگاه شدیدا انتقاد کردند.
اما آنچه موقعیت متزلزل نتانیاهو در آستانه انتخابات ۱۷ سپتامبر را متزلزلتر کرد، انتقادات گسترده چهرههای مختلف جناحهای راست همسو با نتانیاهو بود. «نفتالی بنت» رئیس حزب راستگرای «خانه یهودی» از این حادثه به عنوان اقدامی تحقیر آمیز یاد کرد.
«آویگدور لیبرمن» رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» که مهمترین مانع در مسیر ایجاد ائتلاف برای تشکیل کابینه نتانیاهو در نتیجه انتخابات آوریل بود، نیز اعلام کرد سیاستهای نتانیاهو شکست خوردهاند و فرارش به پناهگاه نشان دهنده این موضوع است.
این انتقادات در حالی رخ میدهد که «ریوون ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی نیز اخیرا با اتخاذ موضعی بی سابقه نتانیاهو را آماج انتقادات خود قرار داد.
انتخابات پارلمانی در رژیم صهیونیستی که در پی ناکامی نتانیاهو در ایجاد ائتلاف و تشکیل کابینه در پی پیروزی شکننده در انتخابات آوریل سبب انحلال کنست شده بود، در حالی هفته آینده برگزار خواهد شد که نتانیاهو با مشکلات عدیدهای مانند پروندههای قضایی متعدد، اختلاف نظر گسترده با احزاب راست گرا، چالشهای عدیده اجتماعی و ... مواجه است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *