سند راهبردی صنعت پوشاک در انتظار ابلاغ
نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرکنندگان نساجی و پوشاک با بیان اینکه سند راهبردی صنعت پوشاک چندین ماه است که در وزارتخانه معطل مانده است، گفت: این سند مورد تایید دفتر نساجی وزارتخانه است و از آن حمایت کرده، اما از سوی وزیر صنعت هنوز ابلاغ نشده است.
بهرام شهریاری در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصاد در پاسخ به این سئوال که آیا ممنوعیت واردات میتواند به صنعت پوشاک کشور کمک کند یا موجب تولید محصولات بی کیفیت و گران بدون حضور رقبای خارجی خواهد شد، اظهار کرد: در صنعت پوشاک کشور بازیگرهای زیادی وجود دارد و با تعداد انگشت شمار تولید کننده مواجه نیستیم و این تولیدکنندگان در سطوح مختلف در حال تولید هستند و به هیچ وجه جای نگرانی در زمینه کیفیت یا قیمت بدون داشتن رقیب وجود ندارد.
نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرکنندگان نساجی و پوشاک افزود: علی رغم ممنوعیت واردات و مسدود شدن ورود ۶۰ میلیون دلار پوشاک اما، هنوز ۲.۵ میلیارد دلار از بازار کشور در اختیار پوشاک قاچاق قرار دارد و هنوز رقابت وجود دارد و جای نگرانی وجود نیست.
وی با بیان اینکه مصرف پوشاک در کشور سالانه حدود ۸ میلیارد دلار است، گفت: ۵.۵ میلیارد دلار از این میزان در کشور تولید میشود و ۲.۵ میلیارد دلار از طریق قاچاق تامین میشود.
شهریاری خاطرنشان کرد: اکنون فرصت مناسبی وجود دارد که با داشتن یک برنامه ریزی مناسب میتوانیم طی ۲ تا ۳ سال آینده به گونهای عمل کنیم که بتوانیم بر بازار تسلط پیدا کنیم تا دیگر قاچاق به صرفه نباشد.
نایب رئیس اتحادیه تولید و صادرکنندگان نساجی و پوشاک با بیان اینکه باید با کار کارشناسی و ارائه امکانات بیشتر به واحدهای تولیدی کوچک کمک کنیم تا به واحدهای بزرگ تبدیل شوند، تصریح کرد: تا به واحدهای واحدهای تولید کوچک به واحدهای بزرگ تبدیل نشوند نمیتوانیم با سایر کشورها رقابت کنیم.
وی با بیان اینکه سند راهبردی صنعت پوشاک چندین ماه است که در وزارتخانه معطل مانده است، گفت: این سند مورد تایید دفتر نساجی وزارتخانه است و از آن حمایت کرده، اما از سوی وزیر صنعت هنوز ابلاغ نشده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *