صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیامدهای جنگ تجاری آمریکا و چین؛ کدام کشور بیشتر متضرر می‎شود؟

۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۳:۵۳
کد خبر: ۵۴۸۲۹۵
نیویورک تایمز در گزارشی به موضوع جنگ تجاری آمریکا و چین پرداخته و می‎نویسد هرچه زمان بیشتری از درگیری تجاری میان این ۲ کشور می‌گذرد متضرر شدن جامعه آمریکا از این موضوع بیشتر آشکار می‌شود.
به گزارش گروه بین الملل ؛ هر هفته که می‌گذرد این موضوع بیشتر روشن می‌شود که از اثرات درست بودن اقدام تلافی جویانه جنگ تجاری آمریکا با چین کم می‎شود و به بخش‌های بزرگی از اقتصاد آمریکا آسیب می‎رساند. 
 
 کاهش اعتماد مصرف کنندگان

به گزارش نیویورک تایمز، کشاورزان و کارخانه داران در آمریکا با بحران مالی رو به رو هستند که سیاست‌های رئیس جمهور این کشور قرار بود این صنایع را احیا کند. اعتماد مصرف کنندگان روند نزولی پیدا کرده چرا که در مردم آمریکا این ترس به وجود آمده که تعرفه‌ها، قیمت کالا‌ها را افزایش خواهد داد.

پاسخ ترامپ به منتقدان جنگ تجاری آن است که مشاغلی که در این جنگ تجاری آسیب دیده‎اند باید خود را به دلیل عملکرد نادرست و ضعیف مورد انتقاد قرار دهند و جایی برای انتقاد وی وجود ندارد.

این جمله هم همانند بسیاری از اظهارات دونالد ترامپ آن چیزی را که در ذهن تداعی می‌کند این است که اگر رئیس جمهور دموکرات چنین چیزی را بر زبان بیاورد جمهوری خواهان چه واکنشی نشان می‌دادند؟
 
 
 
 
در سال ۲۰۱۲ باراک اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا نکته‌ای واضح و واقعی را متذکر شد که نشان می‌دهد سرمایه گذاری دولتی در مواردی مانند حمل و نقل و آموزش به تلاش‌های خود سرمایه گذاران بستگی دارند. سرمایه گذاران در واکنش به اظهارات اوباما او را ضد تجارت خواندند. اما این در حالی است که دونالد ترامپ به معنای واقعی مشاغل را محکوم و سرزنش می‌کند. اعمال تعرفه‌ها تنها در حوزه سیاست نیست بلکه اکنون ترامپ و مشاغل آمریکایی در تضاد هستند.
 

برخی از اقدامات دونالد ترامپ تلاش‌های او برای برچیدن مقررات زیست محیطی است. با این حال معلوم می‌شود که بسیاری از مشاغل قصد دارند این مقررات را به کار بگیرند. تولیدکنندگان اصلی نفت و گاز با قوانین مربوط به نشر گاز‌های متان که گاز گلخانه‌ای قوی است مخالف هستند.
 
مخالفت با سیاست های ترامپ 

تولیدکنندگان اصلی خودرو در برابر تلاش‌های ترامپ برای بازگرداندن استاندارد‌های کارآمد مخالف کردند. اقدام این تولیدکنندگان خشم ترامپ را برانگیخت. چندین شرکت با ایالت کالیفرنیا به توافق رسیدند تا با وجود تغییر در سیاست فدرال از قوانینی که در دوره باراک اوباما اجرا می‌شد، تبعیت کنند.
 
تصور غلط مصرف کنندگان

پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ باعث شد تا سرمایه گذاران تصور کنند که به روی کار آمدن ترامپ برای تجارت مفید خواهد بود.
 
 
 
 
رئیس جمهور آمریکا مالیات شرکت‌ها را تا حد بسیاری کاهش داد که تقریباً به طور کامل برای سود سهام و خرید سهام بیشتر استفاده شده است. این در حالی است که برای کارگران اساساً هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

به جز کاهش مالیات، بسیار آشکار است که به روی کار آمدن ترامپ برای تجارت امری مفید نیست یا دقیق‌تر آنکه برای مشاغل تولیدی بد است.

شاید بتوان گفت که بیشترین شکایت از جنگ تجاری که ترامپ به راه انداخته تنها به افزایش هزینه‌ها و قیمت‌ها مربوط نمی‌شود. بلکه موضوع آن است که مشاغل قادر نیستند با  سیاست‌های متغیر ترامپ برنامه ریزی کنند. در واقع این مشاغل نمی‌خواهند بر روی هر چیزی که به زنجیره تامین جهانی متکی است سرمایه گذاری کنند چرا که ممکن است این زنجیره با یک توییت ترامپ همانند کلافی در هم تابیده شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *