صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ذبح دام در معابر عمومی تخلف محسوب می‌شود

۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۷:۴۴
کد خبر: ۵۴۷۸۰۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اداره کنترل بیماری‌های مشترک وزارت بهداشت گفت: با نزدیک شدن به عاشورا و تاسوعا و افزایش ذبح دام، به هم وطنان تذکر داده می‌شود که اولا دام را از مراکز مجاز خریداری شود ثانیا حتما دام خود را در کشتارگاه‌ها و مراکز بهداشتی ذبح کنند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد تب کریمه کنگو یکی از بیماری هایی است که هرساله با گرمای هوا و افزایش فعالیت کنه ها، شیوع پیدا می کند.
 
این بیماری از دام آلوده و ذبح غیر بهدشتی آن به وسیله مصرف گوشت قرمز به افراد انتقال می یابد و فرد را مبتلا به این بیماری می کند که علائمی همچون سر درد، سرگیجه، افت فشار خون و خستگی نشانگر آلوده شدن فرد به بیماری تب کریمه کنگو است.
 
در ایام محرم به خصوص عاشورا و تاسوعا حسینی،ذبح دام در سراسر کشور افزایش پیدا می کند و احتمال شیوع این بیماری نیز به حداکثر خود می رسد که در این راستا مردم باید به یک سری نکات ضروری توجه کنند.
 
در همین راستا بهزاد امیری در گفتگو با در خصوص آخرین وضعیت مبتلایان به بیماری تب کریمه کنگو اظهار کرد: تاکنون تعداد مبتلایان به ۱۰۴ نفر رسیده که از این تعداد ۱۱ نفر جان خود را از دست داده اند.

وی در ادامه افزود: تبادل دام قاچاق در مرز‌های جنوب شرقی کشور که اکثرا به بیماری تب کریمه کنگو آلوده هستند باعث شده تا بیشتر مبتلایان به این بیماری ساکن استان سیستان و بلوچستان باشند.

رئیس اداره کنترل بیماری‌های مشترک وزارت بهداشت تصریح کرد: در استان سیستان و بلوچستان نظارت‌های سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت بیشتر شده همچنین چند مرکز مجاز برای فروش دام در این استان تاسیس شده است.

امیری خاطر نشان کرد: وزارت بهداشت در رابطه با جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه اقداماتی تحت عنوان دریافت تست‌های پزشکی از کارکنان مراکز فروش و ذبح دام انجام داده همچنین سازمان دامپزشکی نیز از یک ماه گذشته اقدام به قرنطینه کردن دام‌های بیمار کرده است.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات موثری که سازمان دامپزشکی برای جلوگیری از شیوع تب کریمه کنگو انجام داده این است که پس از کشتار دام آلوده، لاشه را تا ۲۴ ساعت در فضای تحت نظارت قرار می‌دهد تا کنه‌های روی لاشه از بین بروند.

رئیس اداره کنترل بیماری‌های مشترک وزارت بهداشت عنوان کرد: هم اکنون زمان مناسبی برای مقایسه میزان شیوع این بیماری نسبت به سال گذشته نیست چراکه تا پایان سال جاری امکان تشدید فعالیت کنه‌ها وجود دارد.

امیری بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد مبتلان زیاد و چشمگیر بوده و نسبت به چند سال گذشته کاهش چندانی نداشته است.

وی با اشاره به نزدیک شدن به ایام عاشورا و تاسوعا حسینی یادآور شد: با نزدیک شدن به این ایام و افزایش ذبح دام، به هم وطنان تذکر داده می‌شود که اولا دام را از مراکز مجاز خریداری کنند ثانیا حتما دام خود را در کشتارگاه‌ها و مراکز بهداشتی ذبح کنند.

رئیس اداره کنترل بیماری‌های مشترک وزارت بهداشت مطرح کرد: ذبح دام در معابر عمومی ممنوع است و تخلف محسوب می‌شود.
 
طبق این گزارش مردم با رعایت نکات ذکر شده در این ایام ضمن همکاری با سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت، می توانند از شیوع بیماری تب کریمه کنگو جلوگیری کنند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *