صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نظارت اکیپ‌های سیار بر عملکرد آرایشگاه‌ها در کشور/ کنترل فعالیت مراکز تاتو بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی است

۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۴:۰۱
کد خبر: ۵۴۷۶۰
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان: رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت گفت: نظارت‌ها بر آرایشگاه‎ها در کشور توسط دفاتر بهداشت محیط در معاونت‌های بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی صورت می‌گیرد. همچنین اکیپ‌های سیاری نیز در این حوزه فعالیت می‌کنند.

محسن فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی میزان، درباره نظارت بر عملکرد آرایشگاه‌ها در زمینه انجام تاتو و خالکوبی در کشور اظهار کرد: تمامی اقداماتی که به نوعی ارتباط با خون و فراورده‌های خونی دارد و جنبه آرایشی نیز ندارد، دخالت در امور پزشکی محسوب می‌شود. براین اساس نظارت‌‌ بر چنین مواردی به صورت تخصصی بوده و به حوزه درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ارجاع داده می‌شود.

میکروپیگمنتیشن تنها روش مجاز برای انجام تاتو است

وی در ادامه با بیان این مطلب که اگر در زمینه ارائه خدمات مربوط به حوزه بهداشتی تخلفی در مراکز آرایشی صورت گیرد، اخطار های لازم به مالکان این مراکز داده می‌شود که اگر موارد مذکور رفع نشود پرونده به دادگاه ارجاع داده خواهد شد که در این شرایط امکان تعطیلی نیز وجود دارد، افزود: آرایشگاه در خصوص اجرای تاتو تنها مجاز به استفاده از روش میکروپیگمنتیشن هستند و سایر روش‌ها ممنوع بود و با جدیت با متخلفان در این زمینه برخورد خواهد شد.

کنترل دوره‌ای آرایشگاه‌ها توسط اکیپ‌های سیار

فرهادی در ادامه به نظارت‌ مستمر در این حوزه اشاره کرد و گفت: نظارت‌ها توسط دفاتر بهداشت محیط در معاونت‌های بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور صورت می‌گیرد. همچنین اکیپ‌های سیاری نیز در این حوزه فعالیت می‌کنند که در آنها کارشناسان بهداشت محیط به صورت دوره‌ای اقدام به کنترل آرایشگاه‌ها در سراسر کشور می‌کنند.

بیشتر تخلفات در مراکز بدون مجوز صورت می‌گیرد

رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت با بیان این مطلب که آرایشگاه‌های زنانه به چند بخش تقسیم می شوند، آرایشگاه‌هایی که مجوز کسب دارند و به عنوان یک واحد صنفی شناخته شده‌اند و توسط اتحادیه برای‌شان پروانه کسب صادر شده است، افزود: به طور معمول امار تخلفات در این حوزه بسیار ناچیز است. اما آرایشگاه هایی که پروانه کسب ندارند، بیشتر تخلفات در آنها صورت می‌گیرد و با توجه به این مطلب که بیشتر این آرایشگاها در محدوده مناطق مسکونی در حال فعالیت هستند که نظارت‌ بر عملکرد آنها با دشواری انجام می‌شود.

نیازمند همکاری قوه قضائیه و نیروی انتظامی هستیم

فرهادی با اشاره به این مطلب که نظارت بر این اماکن نیازمند همکاری قوه قضائیه و نیروی انتظامی است، تصریح کرد: متاسفانه بیشترین تخلفان در واحدهایی که مجوز و پروانه کسب برای‌شان صادر نشده است مشاهد می‌شود در واقع باید از فعالیت این قشر جلوگیری شود و همه آنان به سمت فعالیتی قانون‌مند سوق داده شوند.

گفتنی است چندی پیش سردار حسین ساجدی نیا، رئیس پلیس پایتخت درباره برخورد پلیس با مراکز تاتو و خالکوبی گفته بود برخورد با این مراکز با دستور مقام قضایی در حال انجام است و با توجه به اینکه وزارت بهداشت نیز چنین مراکزی را غیراستاندارد و غیرمجاز اعلام کرده است، با چنین مراکزی به طور حتم برخورد خواهیم کرد.




نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۱:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۵
اریشگر نگویید بهتر هست که بگویید متخصصین مو و پوست!
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *