آمار حجاج بازگشتی به کشور به حدود ۸۰ درصد رسید
وی عنوان کرد: از این تعداد پرواز ۱۷۶ مورد از فرودگاه مدینه و ۱۰۴ پرواز دیگراز فرودگاه جده انجام شده است.
رئیس سازمان حج و زیارت با قدردانی از عملکرد شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی گفت: این شرکت هم در عملیات رفت عملکرد شاخصی داشت و در جریان بازگشت حجاج هم تا کنون بسیار خوب عمل کرده است.
رشیدیان اظهار کرد: اگر این روند تا پایان عملیات که چند روز بیشتر نمانده تداوم یابد این شرکت رکود کم نظیری را در جابه جایی این حجم ازمسافر در نهایت نظم و انضباط و ایمنی از خود به جای میگذارد که این امر جز در سایه هماهنگی و تعامل و همراهی همه مجموعهها و نیز شرکتهای هواپیمایی داخلی و تلاش و برنامهریزی و مدیریت مناسب این موضوع میباشد.
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: از ۸۸ هزار و ۵۰۰ زائر و عوامل اجرایی حج که طی ایام تشریق در مکه حضور داشتند از شروع عملیات بازگشت تاکنون ۷۰ هزار و ۳۴۲ نفر در قالب ۴۸۰ کاروان از مکه خارج شده اند.
وی افزود: از این تعداد ۳۷ هزار و ۸۱۷ نفر حجاج مدینه بعد بوده اند که وارد شهر رسول الله (ص) شده اند و بخش زیادی ازاین جمعیت پس از زیارت و اتمام مهلت اقامت ۴ روز و پنج شب در این شهر از فرودگاه مدینه عازم ایران شده اند و در حال حاضر فقط ۵ هزار و ۲۲۳ نفر از حجاج مدینه بعد حضور دارند.
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: در مکه نیز هم اکنون ۱۲ هزار و ۹۰۸ نفر از حجاج ایرانی حضور دارند.
به گفته رشیدیان در حال حاضر در مجموع برای حجاج ایرانی حاضر در مکه و مدینه در مجموع در هر وعده غذایی ناهار و شام به طور متوسط ۲۲ تا ۲۳ هزار پرس غذا پخت میشود که در مجموع این میزان روزانه به حدود ۴۴ هزار پرس میرسد این در حالی که در ایام تشریق و زمان حضور کل حجاج ایرانی در مکه به طور متوسط در دو آشپزخانه صنعتی و دو مجموعه خودپخت بالغ بر ۱۸۰ هزار پرس غذا در دو وعده شام و نهار به صورت روزانه طبخ میشد.
وی اظهار کرد: واحد پخت نان صنعتی ما که در مکه مستقر هست نیز همچنان به فعالیت خود ادامه میدهد و با توجه به کاهش حجم فعالیت آن بر کیفیتها افزوده شده و هم اکنون روزانه ۵ هزار و ۱۰۰ قرص نان پخت میکند که از ابتدای ایام حج تا کنون میزان نان تولیدی این واحدها به بیش از دو میلیون و ۱۱۰ هزار قرص نان رسیده است.