صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تا پایان سال ۹۷۴ واگن باری و مسافری به ناوگان ریلی اضافه می‌شود

۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۴:۰۱
کد خبر: ۵۴۶۸۷۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
مدیرعامل راه‌آهن با اشاره به افزودن ناوگان جدید ریلی در هفت ماه باقی مانده امسال گفت: علاوه بر ۲۱۳ واگنی که امروز به بهره‌برداری می‌رسد در هفت ماه باقیمانده ۳۷ دستگاه واگن مسافری، ۲۵۵ دستگاه واگن باری و ۳۰ دستگاه لکوموتیو به شبکه ریلی اضافه خواهد شد.
به گزارش گروه اقتصاد ، سعید رسولی در مراسم بهره‌برداری از ۲۱۳ دستگاه ناوگان ریلی جدید ساخت داخل با بیان اینکه برای توسعه ناوگان ریلی از پنج روش مالی بهره‌گیری می‌کنیم، گفت: استفاده از ابزار بازار سرمایه، ظرفیت تبصره ۱۸، استفاده از ظرفیت قانون ماده ۱۲ رفع موانع تولید، استفاده از صندوق توسعه ملی و استفاده از منابع داخلی از جمله روش‌های مالی دولت برای توسعه صنعت ریلی است.

وی با بیان اینکه تا پایان امسال ۷۹۴ دستگاه واگن به ناوگان ریلی اضافه می‌شود، گفت: خوشبختانه تبصره ۱۸ قانون بودجه فعال شده و برای سال ۹۸ هم توانستیم آن را تمدید کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به افزودن ناوگان جدید ریلی در هفت ماه باقی مانده امسال گفت: علاوه بر ۲۱۳ واگنی که امروز به بهره‌برداری می‌رسد در هفت ماه باقیمانده ۳۷ دستگاه واگن مسافری، ۲۵۵ دستگاه واگن باری و ۳۰ دستگاه لکوموتیو به شبکه ریلی اضافه خواهد شد.

رسولی ادامه داد: همچین ۱۸۴ واگن مسافری موجود بالای ۳۰ سال عمر بازسازی خواهد شد و به شبکه ریلی برمی‌گردد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر متوسط عمر نوگان ریلی ۲۴ سال است، گفت: با ورود ناوگان جدید متوسط عمر ناوگان ریلی کشورمان کاهش پیدا می‌کند و باعث می‌شود خدمات کیفی‌تری به مردم ارائه کنیم.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن با اشاره به ۲۱۳ دستگاه واگنی که امروز به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: از این میزان ناوگان ۱۹۳ واگن باری، ۱۵ واگن مسافری و پنج لکوموتیو از امروز فعال می‌شوند که ورود این میزان واگن و لکوموتیو در پنج ماهه اول امسال نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته رشد ۵۸ درصدی داشته است.

رسولی با اشاره به ارزش این ۲۱۳ واگن و لکوموتیو گفت: این ارزش این ناوگان ۳۶ هزار و ۶۳۵ مییارد ریال است که به طور صد در صدی در داخل تولید شده است.

وی تاکید کرد: ۲۲ پروژه از محل ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید قطعی شده است که از این محل ۳۷۹۱ دستگاه انواع ناوگان به ارزش ۲۲ هزار میلیارد تومان ساخته می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی  خاطر نشان کرد: همچنین از محل تامین مالی از بازار سرمایه دو پروژه تامین ناوگان نهایی شده که ارزش آن ۳۰۰ میلیارد تومان است.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *