شناور پیشرفته ایرانی برای جمعآوری آلودگی نفتی به آب انداخته شد
به گزارش گروه فضای مجازی ؛ عباس رئیسی پیش ازظهر یکشنبه در مراسم به آب اندازی نخستین شناور جمع آوری آلودگی های نفتی در بندرعباس بیان داشت: کشتی دریا پاک یک نخستین شناور جمع آوری آلودگی های نفتی ساخته شده در منطقه خاورمیانه است. این شناور به سفارش سازمان بنادر و دریانوردی کشور در شرکت کشتی سازی بحر گسترش ساخته شد.
مدیرعامل شرکت بحر گسترش هرمز در تشریح جزییات این شناور اظهار داشت: این شناور به طول ۵۵ متر، آبخور ۳.۹۵، ظرفیت سوخت ۲۵۰ مترمکعب، تانک ORO ۵۵۰ مترمکعب پس از چهار سال به اتمام رسید.
به گفته وی، بدنه این شناور توسط شرکت بحرگسترش ساخته شد و تجهیزات آن بدلیل پیشرفته بودن خارج از کشور تهیه و در داخل بر روی شناور نصب شد. شناور دارای دو بال به طول ۱۰۰ متر برای جمع آوری آلودگی است.
وی عنوان کرد: طبق قرارداد منعقده باید طی ۲۴ ماه به اتمام می رسید، اما به دلیل تحریمها مدت زمان ساخت چهار سال بطول انجامید.
رئیسی یادآور شد: آنچه انتظار صنایع کشتی سازی است برای حیاط این صنعت مادر در کشور نیازمند حمایت سازمانها و مجموعه های حوزه دریا همچون سازمان بنادر و دریانوردی، شرکت ملی نفتکشها، شرکت کشتیرانی از صنایع کشتی سازی در داخل کشور هستیم که اعتماد بیشتری به صنعت کشتی سازی در داخل کشور داشته باشند.
شناور دریاپاک یک به سفارش سازمان بنادر و دریانوردی کشور با اعتبار بالغ بر ۶۹۰ میلیارد ریال و به مدت چهار سال توسط مهندسان و متخصصان داخلی کشور در مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران ساخته شده است.
این شناور به طول ۵۵ متر و عرض ۱۳ متر از ظرفیت جمع اوری ۵۵۰ مترمکعب مواد آبوده کننده دریا و ضایعات نفتی برخوردار است. این شنار از پیشرفته ترین شناورهای ساخته شده در کشور است که در سریعترین زمان ممکن می تواند پاکسازی آب های آلوده مورد استفاده قرار گیرد.
/انتهای پیام/: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.