صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اقدامات دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت حمایت از رشته‌های مرتبط با صنعت گردشگری

۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۰:۵۷
کد خبر: ۵۴۶۶۳۱
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
ابراهیم صالحی عمران گفت: حدود ۴۰ تا ۳۰ درصد رشته‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای وابسته به گردشگری، صنایع غذایی است. به دنبال تفاهم نامه در سازمان میراث فرهنگی هستیم تا رشته‌هایی که به رونق صنعت گردشگری کمک می‌کند را آموزش و راه اندازی کنیم.

ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ، اظهار کرد: تفاهم نامه‌ای با دانشگاه شهید رجایی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای منعقد شد به این دلیل که دانشگاه فنی و حرفه‌ای پتانسیل خوبی برای تربیت دبیر و استادکار برای تربیت معلم در هنرستان‌ها و فنی و حرفه ای‌ها دارد.

وی در ادامه گفت: با توجه به استقبال از رشته‌های فنی و حرفه‌ای در بحث دبیر فنی و استادکار در کاردانش و فنی و حرفه ای‌ها پتانسیل خوبی وجود دارد که خیلی جدی گرفته نمی‌شود در حالی که دانشگاه فنیو حرفه‌ای توان خوبی برای تربیت استادکار فنی و تربیت دبیر رشته‌های فنی دارد.

صالحی عمران افزود: بر همین اساس دوره‌های آموزشی را برای استادکاران در دانشگاه فنی و حرفه‌ای گذاشتیم؛ که بعدا روارد کاردانش و هنرستان شوند و بعدا نیز می‌توانند در کیفیت دوره آموزش هنرستان بسیار فعال شوند.

وی در ادامه درباره اقدامات دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت حمایت از رشته‌های مرتبط با صنعت گردشگری گفت: اقدامات دانشگاه فنی و حرفه‌ای درباره تربیت رشته‌های دانشگاه شامل همه مشاغل و حرفه‌ها می‌شود و حتی می‌تواند در برخی حوزه‌ها مثل صنعتی کشاورزی پزشکی و گردشگری نیز وارد شود.

صالحی عمران در ادامه بیان کرد: تا کنون حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد از رشته‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای به رشته‌های فنی و مهندسی اختصاص داده شده است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در ادامه گفت: چون هزینه‌های آن بسیار بالاست سایر ارکان‌ها به این رشته‌ها ورود نمی‌کنند.

صالحی عمران افزود: حدود ۴۰ تا ۳۰ درصد رشته‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای وابسته به گردشگری، صنایع غذایی است. به دنبال تفاهم نامه در سازمان میراث فرهنگی هستیم تا رشته‌هایی که به رونق صنعت گردشگری کمک می‌کند را آموزش و راه اندازی کنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *