وضعیت نامناسب مهاجران در بازداشتگاههای مرزی آمریکا/نیویورک تایمز: مهاجران در مرزهای آمریکا از غذاهای فاسد مصرف میکنند
نیویورک تایمز در مطلبی نوشته است که با وجود کمکهای کنگره آمریکا برای رفع معضل وضعیت بازداشتگاههای مرزی اما همچنان تغییری در این موضوع ایجاد نشده است.
به گزارش گروه بین الملل ؛ وضعیت مهاجران در بازداشتگاههای مرزی آمریکا همچنان معضلی جدی در این کشور است که با وجود کمک مالی کنگره مشکلات همچنان پا برجاست.
یک نماینده دموکرات در خصوص وضعیت مهاجران در بازداشتگاههای مرزی آمریکا میگوید مهاجران همچنان در شرایط نامناسبی در سلولهای سرد بدون غذا و لباس مناسب به سر میبرند.
به گزارش نیویورک تایمز، در حالی که کودکان مهاجر در بازداشتگاههای مرزی آمریکا با کمبود غذا رو به رو هستند، طبق مصاحبهای که اعضای دموکرات کنگره با یکی از کودکان مهاجر انجام بودند معلوم شد یکی از افسران به کودک مهاجر گفته بود غذایی که در کف سلول ریخته را مصرف کند.
سرپرست امنیت داخلی آمریکا و رئیس کمیته نظارت و اصلاحات کنگره طی نامهای اذعان میکند که حتی پس از آنکه کنگره با کمک ۴.۶ میلیارد دلار به مرزها موافقت کرد، اما شرایط نامناسب همچنان در بازداشتگاههای مرزی وجود دارد.
بدرفتاری ماموران با کودکان مهاجر
همچنین مهاجرانی که در این بازداشتگاهها زندانی هستند میگویند ماموران آنان را مجبور به امضا کردن مدارکی میکنند که از محتوای آن اطلاعی ندارند. علاوه بر آن مهاجران از حق استفاده از تلفن محروم شدهاند.
به گفته منابع آگاه، مهاجران از غذاهای فاسدی که به آنان داده میشود و نبود مراقبتهای پزشکی شکایت کردند.
بر اساس گزارش ماه گذشته کودکان در بازداشتگاههای مرزی در سلولهای شلوغی زندگی میکنند که بیماریهای واگیردار در آنجا بسیار است.
بیشتر بخوانید: رفتار غیرانسانی دولت آمریکا با مهاجران
رئیس کمیته نظارت و اصلاحات کنگره میگوید که چندین ماه است که زنگ هشدار خانوادههای مهاجر در مرز جنوب غربی به صدا درآمده است.
اداره گمرک و محافظت مرزی آمریکا به درخواست اعضای کنگره برای بازدید از بازداشتگاهها پاسخ ندادهاند و به گفته سخنگوی این اداره آنان تنها از طریق کانالهای رسمی به نامههای اعضای کنگره پاسخ میدهند.
شیوع بیماری در میان مهاجران
شیوع بیماریهای واگیر دار همانند اوریون و آنفولانزا و واکسینه نشدن مهاجران بیمار از دیگر معضلاتی است که مهاجران با آنها دست و پنجه نرم می کنند و تا کنون دست هفت کودک بر اثر ویروس آنفولانزا جان باختهاند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *