صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

7 سال از شعار اوباما گذشت/ بی بی سی: اوباما نمی‌تواند

۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۳:۳۶
کد خبر: ۵۴۶۳۹
خلیج گوانتانامو در واقع خاک کوبا است اما به رغم مخالفت هاوانا، همچنان طبق پیمانی که قبل از انقلاب کوبا بین این دو همسایه بسته شد، در "اجاره" ایالات متحده باقی مانده است.

به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از جام نیوز، اوباما که تنها حدود یکسال دیگر به پایان دوران ریاست جمهوری‌اش باقی‌مانده، به مهم‌ترین شعار انتخاباتی‌اش عمل نکرده است.

بارک اوباما به مردم آمریکا وعده داده بود که زندان گوانتانامو را تعطیل خواهد کرد. شکنجه‌های وحشیانه و حیوانی زندانیان در گوانتانامو، ادعا‌های حقوق‌بشری آمریکا را زیر سؤال برده است. بسیاری از این زندانیان بدون تفهیم اتهام و بیگناه به زندان افتاده‌اند که البته برخی از آن‌ها آزاد شده‌اند.

در تازه‌ترین خبر مرتبط با زندان گوانتانامو، آمریکا اعلام کرده شش تن از زندانیان یمنی را که سال‌ها در گوانتانامو زندانی بوده‌اند، به عمان فرستاده است.


وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، گفته است از کشور عمان به خاطر این "اقدام انسان‌دوستانه" سپاسگزار است.

به گزارش بی بی سی، پنتاگون از عمان "به دلیل تمایل به حمایت از تلاش‌های مداوم آمریکا برای بستن زندان گوانتانامو" تشکر کرده است.

باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا در جریان مبارزات انتخاباتی اولین دور ریاست جمهوری‌اش در سال ۲۰۰۸ وعده بستن گوانتانامو را داده بود اما تا کنون موفق به این کار نشده است.

اوباما سال گذشته در سخنرانی سنتی خود در میان نمایندگان کنگره آمریکا خواسته بود که با برطرف شدن مشکلات قانونی، سال ۲۰۱۴ به سال بسته شدن بازداشتگاه گوانتانامو تبدیل شود.

دولت او توانسته است تعداد زندانیان این بازداشتگاه را به نصف برساند و پنتاگون می‌گوید با انتقال این شش زندانی یمنی به عمان، تعداد زندانیان گوانتانامو به ۱۱۶ نفر کاهش پیدا می‌کند.

دانلود

پنتاگون در ماه ژانویه هم اعلام کرد که پنج نفر از زندانیان بازداشتگاه گوانتانامو که بیش از یک دهه در این زندان بودند را با قبول دولت قزاقستان، برای ادامه زندگی به این کشور فرستاده است.

پیش از آن در ماه دسامبر هم چهار نفر از بازداشتیان گوانتانامو به افغانستان تحویل داده شدند و شش نفر دیگر هم به اروگوئه فرستاده شدند.

به نوشته بی بی سی، بعد از واقعه یازده سپتامبر ۲۰۰۱، آمریکا متهمان تروریسم از ملیت های مختلف را به این بازداشتگاه منتقل کرد. طی این سال‌ها، وضعیت زندانی‌های گوانتانامو و شرایط نگهداری آنها مناقشه‌برانگیز بوده است.

خلیج گوانتانامو در واقع خاک کوبا است اما به رغم مخالفت هاوانا، همچنان طبق پیمانی که قبل از انقلاب کوبا بین این دو همسایه بسته شد، در "اجاره" ایالات متحده باقی مانده است.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *