صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انتشار جزئیات دیگری از طرح پلیس نیجریه برای سرکوب جنبش اسلامی در ماه محرم

۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۸:۳۶
کد خبر: ۵۴۶۲۲۴
رسانه‎های محلی نیجریه جزئیات بیشتری از طرح پلیس نیجریه در آستانه ماه محرم برای اقدام علیه شیعیان این کشور منتشر کردند.
به گزارش گروه بین الملل ؛ پس از انتشار خبر صدور دستور مقابله شدید با شیعیان در نیجریه از سوی بازرسی کل پلیس این کشور توسط رسانه‌های نزدیک به «شیخ زکزاکی» رهبر جنبش اسلامی شیعیان در آستانه ماه محرم، جزییات بیشتری از اقدامات ضد شیعه پلیس نیجریه توسط رسانه‌های این کشور منتشر شده است.

به گزارش رسانه‌های نیجریه، «محمد آدامو» بازرس کل پلیس نیجریه دستور دستگیری تمامی شخصیت‎های شناخته شده شیعه نیجریه را صادر کرده است.
 
وی همچنین تیم ویژه‌ای از پلیس با هدف نابودی سریع ساختار‌های جنبش اسلامی در سراسر این کشور را راه اندازی کرد.
 
بازرس کل پلیس نیجریه در ۳۰ آگوست (۸ شهریور) به هواداران این جنبش هشدار داد که پلیس به آنان اجازه نقض حکم صادر شده توسط دادگاه را نمی‌دهد.

دولت نیجریه در ۳۰ جولای (۸ مرداد) و در پی اعلام حکم دادگاه مورخ ۲۶ جولای (۴ مرداد) که فعالیت‌های جنبش اسلامی را در سراسر نیجریه مصداق "اقدامات تروریستی و غیرقانونی" اعلام کرده بود، برخورد شدید با این گروه را در دستور کار خود قرار داد.

آدامو در حالی این جنبش را در کشته شدن چند پلیس مقصر دانست که ارتش و پلیس نیجریه علاوه بر کشتار ۲۰۱۵ که منجر به شهادت ۳۵۰ نفر شد، با توسل به خشونت علیه اعتراض‌های مسالمت آمیز خواهان آزادی شیخ زکزاکی براساس حکم دیوان عالی، شمار زیادی از معترضان را به شهادت رسانده است.

پلیس تنها پس از اعمال خشونت شدید علیه معترضان در ۲۲ جولای (۳۱ تیر) ۵۴ شیعه را در «ابوجا» دستگیر کرد. هنوز اطلاعی از سرنوشت بازداشت شدگان در دست نیست؛ زیرا پلیس از ارائه اخبار در مورد وضعیت آنان خودداری کرده است.

«موسی ابراهیم» سخنگوی جنبش اسلامی اعلام کرد این جنبش روز یکشنبه بیانیه‌ای درباره تصمیمات اخیر پلیس نیجریه علیه شیعیان صادر خواهد کرد.

شیخ زکزاکی و همسرش که در پی اعتراض‌های گسترده و وخامت شرایط جسمی در نهایت در ۵ آگوست برای معالجه به هند اعزام شد، به دلیل مانع تراشی دولت نیجریه در روند درمان پس از چهار روز به کشور بازگشت و از آن زمان در بازداشت به سر می‌برد. دولت نیجریه شیخ زکزاکی را در پی بازگشت به کشور به درخواست پناهندگی در هند و فرار از نیجریه متهم کرد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *