صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اعضای اصلی باند بزرگ فیشینگ در دام قانون

۰۹ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳:۵۰
کد خبر: ۵۴۵۹۲۷
فرمانده انتظامی استان هرمزگان از شناسایی و دستگیری متهمان اصلی باند بزرگ فیشینگ با گردش مالی بیش از ۵ میلیارد تومان و سرقت داده‌های بیش از ۶ هزار کارت بانکی خبر داد.

به گزارش گروه جامعه ،سردار "عزیزاله ملکی" فرمانده انتظامی استان هرمزگان تشریح کرد: با مراجعه خانمی از شهرستان بندرعباس و طرح شکایتی با موضوع برداشت غیر مجاز از حساب بانکی به واسطه خرید گیفت کارت ها به مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال ، پرونده اولیه تشکیل و برای پیگیری در اختیار کارشناسان پلیس فتا استان قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد : با شناسایی ماهیت سیستم مشخص شد پولشویی شکل گرفته و در بررسی ردپای متهمان ،ارتباط موضوع با پرونده فیشینگ در سال ۹۷ محرز شد بنابراین با احضار متهمان مربوط به پرونده های متشکله در سال گذشته و بازجویی های فنی ، سرنخ های بیشتری به هدف شناسایی اعضای اصلی این تیم تبهکاری بدست آمد .

وی بیان داشت : در جریان بررسی های علمی و تحقیقات تکمیلی ، نام های کاربری کانال های مخفی تلگرامی استخراج شد ، سپس طی شناسایی صفحات فیس بوک ، اینستاگرام و نفوذ به کانال های بسته متهمان مشخص شد که متهمان اصلی همزمان با راه اندازی فروشگاه های جعلی، سایت های قمار و صرافی آنلاین صوری اقدام به احراز هویت های جعلی ،خرید ارزهای دیجیتال با بهره گیری از مبالغ فیشینگ ،تبدیل ارزهای دیجیتال به ریال و انتقال به درگاه های پرداخت متصل به حساب های شخصی،اجاره کارت های بانکی متعلق به معتادین و تهیه دستگاه های اسکیمر می کنند.

این مقام مسئول تأکید کرد: این کانال ها ضمن هدایت عملیات های سازمان یافته فیشینگ و استخراج شناسه های سرقتی کارت های بانکی همزمان با فعال سازی توکن و ربات، فعالیتی زنجیره ای داشتند، در سال گذشته تعدادی از زیرمجموعه های این گروه تبهکار در این پلیس و پلیس فتا استان ها دستگیر لیکن قابلیت های حرفه ای لیدرهای اصلی برای پنهان کاری،فعالیت با هویت های جعلی و قطع مسیرهای ارتباطی موجب گردید کارشناسان این پلیس اقدام به گسترش چتر اطلاعاتی و برپایی کمین گاه های مجازی برای برداشتن نقاب های مجازی و جمع آوری ادله دیجیتال کنند.

فرمانده انتظامی هرمزگان افزود: با شناسایی کامل متهمان و استخراج مدارک دیجیتال غیر قابل انکار ، سرانجام در یک اقدام همزمان و ضربتی با همکاری مرکز مبارزه با جرائم سازمان یافته فتا ناجا و پلیس فتا استان خراسان رضوی ،متهمین در مخفیگاه های خود دستگیر و این سیستم تبهکاری منحل شد،این مجرمان سایبری جهت کسب تکلیف از مقام قضایی به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بندرعباس تحویل داده شدند.

سردارملکی بیان داشت : خوشبختانه کارشناسان پلیس فتا با بهره گیری از امکانات تعاملی با مراجع مختلف، توانمندی های تخصصی و زحمات شبانه روزی اقدام به شناسایی شاخه ها و ریشه های باندهای سیاه تبهکاری و منحل کردن آن می نمایند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *