صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کسب رتبه اول تولید علم در بین کشور‌های اسلامی/ کیفی‌سازی رشته‌ها مدنظر است

۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۹:۱۰
کد خبر: ۵۴۵۲۸۳
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت:خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته توانستیم در زمینه تولید علم در علوم پزشکی رتبه اول در بین کشور‌های اسلامی و رتبه پانزدهم را در بین کشور‌های دنیا کسب کنیم.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، محمدباقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت در نشست خبری به مناسبت هفته دولت در جمع اصحاب رسانه ضمن تشریح دستاورد‌های دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته توانستیم در زمینه تولید علم در علوم پزشکی رتبه اول در بین کشور‌های اسلامی و رتبه پانزدهم را در بین کشور‌های دنیا کسب کنیم.


وی با بیان اینکه در ۱۵ سال گذشته هزار پروانه اختراع در حوزه علوم پزشکی ثبت شده است، گفت: تعداد زیادی از دانشمندان ما جزو دانشمندان برتر یک درصد جهان شده‌اند که این موارد باعث افتخار است.


معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه ۵۰ نفر از دانشمندان کشور در زمره دانشمندان برتر یک درصدی هستند، تاکید کرد: در زمینه استناد به مقالات علمی ما در رتبه ۱۷ جهان قرار داریم که این نشان از رتبه ممتاز متخصصان ایرانی است.


وی در خصوص حضور دانشجویان علوم پزشکی در المپیاد گفت: در حال حاضر ۱۰ هزار دانشجو در المپیاد شرکت کردند.


لاریجانی ادامه داد: در زمینه تربیت نیروی انسانی با توجه به سیاست‌های وزارت بهداشت تلاش خواهیم کرد تا در خصوص توزیع پزشکان در مناطق محروم گام‌هایی را برداریم که در این حوزه گام‌های مناسبی برداشته شده و فارغ التحصیلان سهمیه‌ای سه برابر مدت تحصیل باید در مناطق محروم خدمت کنند.


وی یادآور شد: در حال حاضر ۵۵ هزار دانشجوی علوم پزشکی در کشور مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد ۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر در رشته دندانپزشکی، ۱۰ هزار نفر در رشته مامایی و همچنین ۵۰ هزار نفر در رشته پرستاری تحصیل می‌کنند. ۱۱ هزار نفر نیز دانشجوی داروسازی که این افراد در دانشگاه‌های علوم پزشکی در حال تحصیل هستند.


لاریجانی افزود: طی ۱۰ سال گذشته میزان ظرفیت دانشجویان ۷۵ درصد رشد داشته است و همچنین در برخی از رشته‌ها مانند پرستاری حدود ۱۳۰ درصد رشد ایجاد شده است.


وی تاکید کرد: در عین گسترش رشته‌ها به چارچوب و کیفی‌سازی این رشته‌ها نیز توجه می‌شود.


لاریجانی ادامه داد: قبل از پایان سال حدود ۲ هزار عضو هیأت علمی به وزارت بهداشت اضافه می‌شود، با برنامه‌ریزی صورت گرفته حدود ۵۰ درصد از اعضای هیأت علمی علوم پایه زمینه‌های کارآفرینی را خواهند داشت و در آموزش‌ها مشارکت خواهند کرد.

 

معاون آموزشی وزارت بهداشت تصریح کرد: در حال حاضر به ازای هر ۲۸ هیأت علمی یک شرکت دانش‌بنیان داریم از این رو در تلاش هستیم تا شرکت‌های دانش بنیان با کمک اعضای هیات علمی افزایش یابد.


وی با اشاره به برگزاری دوره‌های مهارتی در وزارت بهداشت، گفت: در سال گذشته حدود ۲۶ دوره مهارتی تصویب شده و ۵۵ مرکز مهارتی مجوز گرفته‌اند که امیدواریم تا پایان امسال حداقل ۱۰۰ مرکز آموزش مهارتی راه‌اندازی شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *